Dragnea, motive serioase de neliniște. PSD, părăsit de un primar de oraș


Dragnea, motive serioase de neliniște. PSD, părăsit de un primar de oraș

Primarul oraşului Simeria (Hunedoara), social-democratul Emil Rîşteiu, se va ocupa de campania electorală a Pro România, partidul fostului premier Victor Ponta, la alegerile europarlamentare, potrivit Agerpres.

Edilul PSD a anunțat că va demisiona din funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD, dar va rămâne membru de partid. Emil Rîşteiu a menţionat că nu va demisiona din PSD pentru că şi-ar pierde mandatul de primar, potrivit legii.

El a arătat că se va ocupa de campania pentru alegerile la Parlamentul European a organizaţiei judeţene Pro România Hunedoara, la solicitarea lui Victor Ponta.

Liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, a spus că primarul oraşului Simeria nu avea niciun motiv să ajute alt partid.

M-a informat că nu mai activează în PSD şi că doreşte să participe la o altă construcţie politică în judeţul Hunedoara. Privesc, cu părere de rău, orice plecare din partid, mai ales acum, când este vorba de un primar. Nu avea motive de plecare pentru că Guvernul României l-a sprijinit foarte mult pe primarul oraşului Simeria. Cred că va analiza această problemă şi că, din respect pentru cetăţenii din Simeria şi colegii din PSD, îşi va reveni”, a spus Nistor.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.