Dragnea, spulberat de un sondaj de ultimă oră. Cât ar obține PNL, PSD și USR-PLUS la alegerile europarlamentare


Dragnea, spulberat de un sondaj de ultimă oră. Cât ar obține PNL, PSD și USR-PLUS la alegerile europarlamentare

Ultimul sondaj al IMAS îl spulberă pe Liviu Dragnea. PSD are 21,1% în timp ce PNL a crescut la scorul de 28,5%, iar alianța USR-PLUS 19,6%.

Totodată, ALDE și Pro România se află aproape la egalitate, cu un procent de 9,8%, respectiv 9,9%. De remarcat că și UDMR se prăbușește, având un scor 3,8%. Mai mult, PMP, a cărei deschizător de listă de candidați este fostul președinte Traian Băsescu ar obține 6,2%.

 
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlament European, adică alegeri europarlamentare, și v-ați prezenta la vot, cu ce partid ați vota?

Sondajul IMAS, realizat la comanda Europa FM, a fost făcut între 2 și 20 mai, prin telefon. Au raspuns 1.010 persoane cu vârsta de peste 18 ani. Eroarea sondajului este de:+/- 3.1%. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.