Dragnea, un motiv în plus să aibă noi căderi nervoase. S-a solicitat o nouă audiere a președintelui PSD la ÎCCJ

Procesul DGASPC Teleorman privind angajările fictive a ajuns în faza de apel. Astăzi, la primul termen, s-a solicitat o altă audiere a persoanelor implicate printre care și Liviu Dragnea.

Șeful PSD, Liviu Dragnea nu s-a prezentat la primul termen, însă și-a trimis avocații la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a-l reprezenta. Procesul a fost amânat până pe 18 martie, iar avocații lui Dragnea au cerut probe suplimentare. O mare parte dintre martori și-au exprimat reținerea de a da alte declarații, față de cele de până acum, scrie Carmen Dumitrescu pe realitateadeteleorman.net.

La proces a fost prezent procurorul Marius Vartic, din partea DNA, care a cerut reaudierea lui Liviu Dragnea, Floarea Alesu, Anisa Stoica, Adriana Botorogeanu și alte persoane cheie în procesul angajărilor fictive. Avocații lui Dragnea au solicitat și ei reaudierea unor persoane, iar avocatul Olguței Șefu, fostul director adjunct al DGASPC Teleorman a solicitat încetarea proesului în cazul ei.

Audierea precizată anterior poate reprezenta un alt motiv pentru care Liviu Dragnea să aibă noi căderi nervoase. Dorim să vă amintim ultima cădere nervoasă a președintelui PSD: VIDEO Dragnea invită un jurnalist la toaletă, episodul 2. Nesimțirea președintelui PSD: "Așa se fac interviurile, vii cu mine în baie?"