Drojdierul din Vaslui ar avea mai mult curaj ca șefa Vasilica: l-ar grația imediat pe don Livache


Drojdierul din Vaslui ar avea mai mult curaj ca șefa Vasilica: l-ar grația imediat pe don Livache

Întrebată într-un interviu pentru Adevărul Live dacă l-ar grația pe fostul său șef de la PSD, infractorul Liviu Dragnea, care ispășește o pedeapsă de trei și șase luni la Rahova, Viorica Dăncilă a spus: „Doamne ferește!”.

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu - politician despre care se spune că ar avea probleme serioase cu alcoolul probabil și din cauza oboselii și nefericirii politice acumulate în ultima perioadă și care l-au ridat excesiv – a spus într-o intervenție la Digi24 că dacă ar fi el Viorica Dăncilă, l-ar grația pe mafiot.

„Eu înțeleg foarte bine genul acesta de întrebări-încuietoare care se pun unui candidat la Președinție aflat în situația aceasta de președinte al PSD succesor al dlui Dragnea și nu vreau eu să comentez acum încercările acestea de a evita un răspuns direct - pentru că probabil n-a avut în vedere o asemenea întrebare, nu s-a gândit nicio clipă la lucrul acesta și a încercat să dea o explicație cât de cât convingătoare -,  dar eu, dacă aș fi în locul domniei sale și aș fi candidat, eu v-aș fi spus direct că eu l-aș grația”, a spus Buzatu.

Mai multe detalii AICI

CITEȘTE ȘI: DERAPAJ mizerabil în CEx-ul PSD: baronul Dumitru Buzatu a INSULTAT incalificabil presa! Controversatul Liviu Alexa, îndopat cu bani de la partid

FOTO. Vizita comunistă a Dăncilei în miezul sărăciei. Clanul Buzatu de Vaslui – tata, mama și fiul – s-a gudurat slugarnic pe lângă cel mai aiurit premier din istoria României

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.