VIDEO. După-amiaza unei torționare. Carmen Dan s-a cocoțat cu mult botox și mare nerușinare, până și-n ultima zi, pe imaginea unor angajați merituoși și onești de la Interne

Una din cele mai detestate figuri politice feminine post 1989, pesedista Carmen Dan, care s-a demisionat de la Interne cu cinci minute înainte de a fi zvârlită din funcție de fosta sa vecină din Videle Viorica Dăncilă, și-a pus rochie de culoarea cernelii cu care nu a învățat niciodată să scrie corect, mâzălind analfabet foile în care dădea cu subsemnata, pantofi crem lucioși cu toc cui care i-au susținut eroic cărnurile tot mai voluptuoase și a chemat la poză de Facebook angajați ai ministerului, cocoțându-și botoxul pentru ultima dată pe meritele acestora.

Printre cei chemați de cel mai obedient ministru al infractorului Liviu Dragnea, pentru care a dispus gazarea și agresarea a mii de oameni pașnici pe 10 august 2018, s-a numărat și doamna Geta, o polițistă de la Rutieră în vârstă de 56 de ani, devenită recent celebră în spațiul virtual după publicarea unei imagini care a strânit valuri de jigniri, dar o și reacția fermă de solidaritate din partea colegilor de la Interne care a pus capăt bullingului oribil din online. 


Carmen Dan pe Facebook: Ultima mea zi la MAI am petrecut-o așa cum mi-am dorit mereu: alături de oameni! M-am simțit ca într-o familie, sentiment care consider că definește cu adevărat acest minister.

Soarta a făcut ca tocmai în această zi să sărbătorim Ziua MAI pe care am instituit-o cu mult entuziasm anul trecut. Pentru că un minister atât de important trebuie să aibă o zi în care oamenii săi și reușitele lor să fie sărbătorite. Asta am făcut și astăzi: am sărbătorit alături de polițiști, pompieri, jandarmi, piloți și polițiști de frontieră care s-au remarcat fie prin acte de eroism, fie prin devotamentul și profesionalismul cu care și-au îndeplinit atribuțiile, contribuind la creșterea prestigiului instituției. Pentru faptele lor le-am acordat cele mai importante distincții ale MAI: emblema de onoare și placheta de onoare. Și am mai avut grijă să le fie acordat, acolo unde a fost nevoie, chiar din rezerva ministrului, și un spor la salariu. Merită din plin!

M-am bucurat că am avut șansa să-i cunosc pe acești oameni minunați la care mă voi gândi mereu cu drag!

Mandatul meu a fost despre oameni și cred că așa trebuie să înțeleagă orice ministru mandatul pe care îl are la un minister.

 MAI despre cazul doamnei Geta: „Joi dimineaţa, doamna Geta a intrat cu capul plecat în sediul Brigăzii Poliţiei Rutiere şi a mers direct spre biroul comandantului.

Avea lacrimi în ochi şi mergea precipitat.

În cei 27 de ani de muncă, nimeni nu o mai văzuse aşa! Cu toţii erau obişnuiţi să o vadă mereu zâmbitoare şi mai ales să audă “Bună dimineaţa, copii! Aveţi nevoie de ceva?”.

Acum se îndrepta spre biroul comandantului.

- Îmi cer scuze pentru că am stricat imaginea poliţiei rutiere. E numai greşeala mea! Să ştiţi că eu am cerut să merg în acea misiune. Vă rog să nu fiţi supărat pe mine!

- Doamna Geta, vă asigur că nimeni nu are ce să vă reproşeze. Şi vă mai asigur de ceva, noi vă iubim şi vă preţuim enorm! Un singur lucru vă rog, să nu mai plângeţi. Noi chiar vă iubim!

În acea zi, doamna Geta nu a ieşit din birou, iar atunci când a plecat acasă a făcut în aşa fel încât să nu fie văzută de nimeni.

A doua zi, a venit mai devreme, sperând să treacă neobservată. La intrare, însă, a fost oprită de un coleg.

- Sărut mâna, doamna Geta! Vă rog să mergeţi în curte. Vă aşteaptă cineva!

Surpriza a fost una deosebită. Toată tura de serviciu o aştepta acolo. Un coleg i-a oferit un buchet de flori.

- Doamna Geta, ne e dor de salutul dumneavoastră! Vă rugăm, puteţi să ne salutaţi ca şi până acum!

- Bună dimineaţa, copii! Aveţi nevoie de ceva? le-a răspuns ea emoţionată.. aproape plângând, dar de data asta de fericire....

- De dumneavoastră avem nevoie, doamna Geta!

Doamna Geta este poliţista care săptămâna aceasta a devenit virală în mediul online, în special pentru constituţia sa fizică. Au fost mulţi care au denigrat-o şi au înjosit-o, necunoscându-i povestea. Această femeie şi-a dorit cu ardoare un copil. Timp de 6 ani a urmat un tratament care i-a afectat metabolismul şi i-a adus această stare fizică. Dar nu regretă absolut nimic! Pentru că tratamentul i-a mai adus ceva, o fiică de care este foarte mândră.

Şi mai e ceva de menţionat, deşi ar putea să iasă la pensie, la cei 56 de ani pe care îi are, doamna Geta vine în fiecare zi la serviciu cu aceeaşi pasiune şi cere inclusiv să ajute în misiunile din stradă.

Pentru noi, doamna Geta este o lecţie.

Pentru voi ce e?".