După ce a făcut propagandă deșănțată la A3, Budeanu primește răsplata. Firea vrea să-și propulseze fashionista în Parlamentul României


După ce a făcut propagandă deșănțată la A3, Budeanu primește răsplata. Firea vrea să-și propulseze fashionista în Parlamentul României

După ce a umplut lista PSD de candidați la Consiliul General al Municipiului București cu tot felul de bufoni și fosile securiste, primarul Capitalei, Gabriela Firea, plusează și în perspectiva alegerilor parlamentare.

Concret, Firea vrea să-și propulseze prietena fashionistă, care îi face rochiile, pe un loc eligibil la parlamentare, conform surselor Adevărul. Este vorba despre Dana Budeanu, care a intrat deja în arena mafiei din Kiseleff, punctul culminant fiind un interviu acordat la Antena 3, în cadrul căruia a făcut o propagandă deșănțată în favoarea Gabrielei Firea, fiind chiar hilar modul în care se strofoca pentru a o mulțumi pe primăriță, spunând la un moment dat că au fost construite 500 de spitale în București.

Decizia finală în legătură cu candidatura Danei Budeanu va fi luată în funcţie de rezultatul alegerilor locale. În cazul în care Gabriela Firea va câştiga un nou mandat de primar general, va avea libertate totală pentru alcătuirea listelor PSD Bucureşti la alegerile parlamentare.

"Firea a făcut singură şi lista PSD pentru Consiliul General, cu Petre Roman şi Mitică Dragomir. Dacă va câştiga din nou în Capitală, Marcel Ciolacu nu va avea niciun cuvânt de spus în faţa sa. Dacă va pierde, situaţia se schimbă. Marcel Ciolacu nu o vrea pe Dana Budeanu pe liste, dar nu vrea nici un conflict cu Firea", susţin sursele citate.

Budeanu, despre Firea, la A3, în urmă cu 2 zile: "O susțin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect și pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt. După părerea mea prea mult. 500 de spitale. Eu dacă mă apuc să număr câte a făcut Gabi, pe bune acum, în București, eu nu pot să țin minte. Ne trebuie un scroll ca să citești câte a făcut. Eu i-am și zis "Stai un pic! Mai lasă că nu trebuie să faci chiar tot! Nici n-ai cum să faci tot!". Electoratul nu reține. Oamenii votează în ultimele 2 săptămâni, chiar și în ultimele 48 de ore. Crezi că reține cineva că ai făcut 17 spitale și 300 de poduri? Femeia asta a făcut enorm. Pentru asta o susțin eu. La primărie nu vreau să vină un mare expert în nu știu ce. Vreau să vină unul care face treabă. Primăria înseamnă treabă, gospodar, din ăsta care face și panseluțe și drumuri, îți renovează și clădirile, mai schimbă o țeavă etc. Firea a făcut real. Ce n-a făcut? Vreau să știu și eu ce n-a făcut. De toate. Doar că nația în sine este atât de misogină... (...) Această nație misogină încearcă cumva să o catalogheze cumva ca fiind nevasta lui... Asta se întâmplă în societățile mediocre. Firea nu merită să fie primar că e nevasta lui Pandele. Păi băi mafioților noi trăim într-o țară în care 99% dintre fătălăi nu mișcă în fața nevestei. Și Firea e a lui Pandele? Aoleo! Cum bă, voi nu mișcați acasă niciunul, vă bat alea ca pe covoare, și la propriu și la figurat, și gata, Firea e a lui Pandele?! Ce înseamnă asta? Nimic, frustrare, mediocritate, misoginism".


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.