E cel mai bun primar din România. Cel mai bun la blesteme, intrigi și procese!


E cel mai bun primar din România. Cel mai bun la blesteme, intrigi și procese!

Desigur e greu să fii pe primul loc într-o competiție atât de strânsă: cel mai veninos politician din România. Mulți nemernici, hoți și criminali au condus țara asta în ultimii 30 de ani. Dar nici unul n-a avut limba așa de otrăvită ca impostoarea din Voluntari, cea care, de patru ani, ține sub papuc Bucureștiul. Nici unul n-a făcut atâta rău, gratuit, doar fiindcă așa îi este Firea. Firea rea.

Idei, idei bune, pentru oraș și pentru oamenii săi, n-am auzit de la dânsa. Dar la blesteme și amenințări se pricepe ca nimeni altcineva.

Ultimul exemplu, dar în nici un caz singurul: bucureștenii mor cu zile de pe urma poluării. Studiile oficiale arată că poluarea le scurtează viața cu patru ani. Ce face doamna Gabi (sic!) în fața acestei situații dramatice? Ce știe și ea mai bine: circ. Cheamă avocatul! Anunță că îi dă în judecată pe cei care discută despre această problemă. Cere expertiză internațională a aparatelor de măsurat calitatea aerului. Și, bomboana de pe colivă: le transmite celor sufocați – la propriu și la figurat – de poluarea din București, că n-au decât să se mute în alt oraș.

Nici vorbă să ia vreo măsură de reducere a poluării.

Așa a procedat zisa doamnă și-n toamnă, când conductele Radet explodau în serie și mii de bucureșteni au rămas fără apă caldă: îi amenința cu procese pe toți cei care arătau că este direct responsabilă de această situație. Procesomana pesedistă a dat pe vina pe oricine, inclusiv pe fostul viceprimar in perioada 2001-2004, Ludovic Orban, în afară de propria ei persoană.

Răutatea o să pună capac carierei politice a acestei doamne. De rea, nu din alt motiv, s-a apucat să le bârfească pe doamnele care construiesc, din fonduri private, un spital pentru copiii bolnavi de cancer. Dar i s-a întors în față această campanie de ură. Din răutate s-a pornit să spună, în campania pentru prezidențiale din 2014, că oamenii fără copii nu sunt “compleți“. L-a îngropat astfel de candidatul Ponta.

De câte ori o văd pe această doamnă dezlănțuită la TV, am sentimentul că din gură nu-i ies cuvinte, ci arsenic și cianură. Ea nu negociază. Ea îi blastămă pe toți cei care-i stau în cale.

Ce rămâne în urma unui om încărcat de atâta răutate? Un oraș devastat. După patru ani sub papucelul impostoarei și a bandei ei din Voluntari, Bucureștiul este înecat în praf și mizerie. Eu sper ca liderii opoziției să nu fie atât de proști și de meschini încât să se certe între ei și, astfel, să permită bandei din Voluntari să ocupe și să jefuiască orașul încă patru ani.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.