Ea este reportera tv cu nume de mare poet care îl ajută pe împotmolitul de Marcel Vela să compună texte lirice oligofrene


Ea este reportera tv cu nume de mare poet care îl ajută pe împotmolitul de Marcel Vela să compună texte lirice oligofrene

Unul dintre marile secrete ale pandemiei mioritice de COVID-19 a fost, în sfârșit, relevat publicului: componența misteriosului Grup (orwellian) de Comunicare Strategică, dezvăluită nu pe căi oficiale, cum ar fi fost firesc într-un stat de drept transparent, ci via „maestrul” Ion Cristoiu zis și „turnătorul Coroiu”. Trist, urât, umilitor pentru atâtea milioane de români care au sperat că cu liberalii va fi diferit, dar până la urmă important e că s-a aflat. Dacă vom afla într-o zi și în buzunarele cui s-au scurs și se scurg încă milioane și milioane din achiziții, ne-am putea declara chiar mulțumiți. Libertatea continuă seria dezvăluirilor pe această temă publicând, joi, un nou articol care arată inclusiv conexiunile lui Raed Arafat cu firma-paravan a bucătăresei din Giurgiu, câștigătoarea în plină pandemie a unei licitații de 12 milioane de euro. Detalii AICI.

Așadar, potrivit cristoiublog.ro, Grupul de Comunicare Strategică, structura guvernamentală care anunță zilnic cifrele epidemiei de coronavirus din România și închide siteurile cu fake-newsuri, este alcătuit dintr-un fost jandarm și trei foști ziariști.

Grupul de Comunicare Strategică a fost înființat cu aproape două săptămâni înainte de instituirea stării de urgență la 15 martie, mai dezvăluie cristoiublog.ro.

Astfel, la 3.03.2020, prin dispoziția 524 semnată de secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a fost înființat Grupul de Comunicare Strategică din care fac parte: Andi Manciu, Sorina Coșbuc, Drăgoi Iulian și Cuturescu Adrian.

Andi Manciu este consilier de Stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului României și Sorina Coșbuc, consilier al ministrului de Interne Marcel Vela, fost reporter Realitatea Tv și fosta realizatoare/producătoare a emisiunii lui Rareș Bogdan. În biroul ei de la MAI, Coșbuc este ajutată de comisar Drăgoi Iulian (din Teleorman, umblă vorba acoperit DGIPI), fost ziarist, adus și susținut de fostul ministru de Interne, Carmen Dan (ca șef al Serviciului de comunicare strategică din MAI) și de comisarul Cuturescu Adrian, fost jandarm. Potrivit surselor cristoiublog, aceștia se sfătuiesc cu ministrul de Interne Marcel Vela înainte să transmită cifrele.

Așa cum indica Podul ieri AICI, doamna Coșbuc a ajuns în cercurile înalte ale PNL odată cu Rareș Bogdan. Pe vremuri doamna Coșbuc era producător/realizator al emisiunii lui Rareș Bogdan (...) în prezent prim-vicepreședinte al PNL.

Dincolo de cifre oficiale privind numărul infectărilor cu noul coronavirus, morților etc, declarații pe proprie răspundere, interdicții și amenzi colosale fără bază legală, conferințe de presă nocturne intrate în istorie și folclorul de Facebook, pentru că adesea cel mai coerent și mai decent dintre figurile care comunicau decizii importante populației înspăimântate și izolate era interpretul pentru surdo-muți, ministrul Marcel Vela a făcut furori cu textele sale stupide, presărate cu patriotisme ieftine și metafore gimnaziale.

Nu este exclus, având în vedere că  și „patriotul” Rareș Bogdan avea un discurs naționalist asemănător în emisiunile sale de la Realitatea, ca buna sa prietenă Coșbuc să aibă o contribuție importantă la redactarea textelor recitate poticnit de ministrul de Interne. Dacă erau creație proprie, evident, Vela nu ar fi avut așa probleme să le citească cursiv în fața camerelor tv. Unul dintre cele mai memorabile, prin stupizenie și interpretare cabotină, rămâne cel postat de Vela la 1 mai. VEZI AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.