Economistul Ovidiu Neacșu propune un exercițiu de imaginație: "Cum ar fi dacă Vâlcov și Teodorovici ar pune mâna pe imprimanta de lei?"


Economistul Ovidiu Neacșu propune un exercițiu de imaginație: "Cum ar fi dacă Vâlcov și Teodorovici ar pune mâna pe imprimanta de lei?"

Economia României este capturată în acest moment de grupul infracțional organizat PSD. Finanțele sunt girate de infractorul Darius Vâlcov și ministrul discotecă, Eugen Teodorovici. Economistul Ovidiu Neacșu propune un exercițiu de imaginație și anume să ne gândim cum ar fi dacă Vâlcov și Teodorovici ar pune mâna pe imprimanta de lei. 

"Cum ar fi dacă Vâlcov și Teodorovici ar pune mâna pe imprimanta de lei?

După o săptămână:

T: Livrările sunt în grafic. Am printat suficient să acoperim deficitul pe anul ăsta, să dublăm salariile și pensiile și să creștem alocațiile de 10 ori. Țara ne iubește!
V: Bun. Luna viitoare mai dublăm o dată salariile și pensiile, să înțeleagă toți cine e tata și mama finanțelor!
T: Stai, cine e tata și cine e mama???
V: Detalii...

După o lună:

V: Eugene, printează și tu una de 119 lei și fugi să iei țigări!
T: Cum, mă, de 119 lei?
V: 100 plus TVA, ce nu e clar!

După 2 luni:

V: Ai plafonat prețurile?
T: Plafonat.
V: Ai înghețat cursul?
T: Înghețat! Și am interzis și deținerea de valută!
V: Și atunci de ce nu e nimic în galantare dacă prețurile sunt mici și bani au căcălău?
T: Multinaționalele sunt de vină!

După 3 luni:

T: Au sunat de la RADET, nu mai au păcură!
V(rulând o țigară dintr-o hârtie de 100.000lei): Trimite-le două camioane de hârtii d-alea de 5.000 rămase de luna trecută, că nu mai avem ce face cu ele.

După 6 luni:

V: Băi Eugene, ce-ai spune dacă am pune fața ta pe bancnota de 1 miliard de lei?
T(Emoționat): Ai face tu asta...pentru mine?
V: Aș face-o, mă, că m-am săturat să se șteargă ăștia la fund numai cu fața mea!", a scris Ovidiu Neacșu într-o postare pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.