Elena Udrea suferă de scenarită, spunând că există o conspirație globală care a oprit-o din a conduce România și chiar Europa


Elena Udrea suferă de scenarită, spunând că există o conspirație globală care a oprit-o din a conduce România și chiar Europa

Elena Udrea suferă de scenarită. Într-un interviu acordat pentru ciao, Udrea a spus că a existat un plan bine pus la punct în afara țării pentru ca ea să nu fie printre cei care conduc România sau chiar Europa. 

Reporter: "Unde credeți că ar fi ajuns cariera dumneavoastră politică dacă nu apăreau problemele cu legea?"

Elena Udrea: "Cred că nu mai există vreo îndoială că ce mi s-a întâmplat mie a fost parte dintr-un plan de schimbare a țării prin înlăturarea sau subordonarea liderilor de orice fel, în special a liderilor politici. Uitați-vă cine face politică azi  în România și cu ce rezultate. Dacă nu aș fi fost chiar vârful acestui plan, bine ticluit în afara granițelor, cu siguranță eram în topul politicienilor care conduc astăzi țara și chiar Europa".

Amintim că Elena Udrea a primit 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, însă decizia definitivă a fost anulată ca urmare a intervenţiei CCR în data de 3 iulie 2019.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.