Este Firea o „panaramă”? Un fost secretar de stat în guvernul Cioloș pune lucrurile la punct: „este o dovadă perfectă de scursură a politicii făcute de foști turnători la Securitate”


Este Firea o „panaramă”? Un fost secretar de stat în guvernul Cioloș pune lucrurile la punct: „este o dovadă perfectă de scursură a politicii făcute de foști turnători la Securitate”

S-au încins spiritele, tensiunea e aproape palpabilă și se aruncă în lupta foarte strânsă pentru București orice poate să-i cauzeze adversarului. Pe partea de imagine, deși beneficiază de o serie de suporteri cu vizibilitate în social media și susținerea furibundă a cartelului tv anti-justiție, șifonată pare să iasă tot candidata PSD Gabriela Firea, care, pe lângă talanga zornăitoare a celor patru ani de mandat lamentabil, nici nu pare capabilă să replice convingător la săgețile lansate de contracandidatul său Nicușor Dan.
Mai mult, primărița a ajuns să-și pună singură eticheta de „panaramă”, distribuind aiurea, ca și în cazul atacului la adresa spitalului oncologic pentru copii, o postare a Danei Budeanu, care se considera vizată de descrierea mai plastică pe care Nicușor Dan o făcuse, într-o declarație publică, celor două protestatare pesediste Oana Lovin și Codruța Cerva (după cum a clarificat chiar Nicușor Dan ulterior). VEZI AICI.

Într-o opinie de Facebook, fostul secretar de stat Valeriu Nicolae, autorul deja celebrelor postări în care analizează și critică pe șleau cv-urile membrilor Camerei Deputaților, le atrage atenția celor care jubilează când Firea se autointitulează „panaramă” că aceasta este chiar mai mult decât atât:

„Să clarificăm.

Firea este o dovadă perfectă de scursură a politicii făcute de foști turnători la securitate. O pupincuristă impostoare care a mințit și minte îngrozitor și cu un tupeu demn de o statuie a dejecțiilor umane care controlează puterea la noi. A mințit până și despre facultatea terminată. Ea și Pandele sunt dovada vie că sociopatia, securismul patriotard și mita electorală pot face orice semidoctă descurcăreață cu relații cu varanul, primăriță. Să nu jignim panaramele. Dana Budeanu nu este o panaramă. Până a ajunge la stadiul de panaramă ar trebui să treacă în regnul verterbratelor. Soțul doamnei Budeanu este un infractor incredibil de bogat și lipsit de bun simț care a lins la greu, mediatic, fundul Elenei Udrea reprezentanta cea mai potrivită a partidului ăstuia unic care se dă fie PSD-ist fie PNL-ist în funcție de la ce pun botul proștii. Doamna Budeanu este creația reptilei ăleia și cel mult o vomă mediatică.

Eu sunt foarte iritat de compromisul pe care USRPLUS l-a făcut cu PNL-ul pentru a face posibilă candidatura lui Nicușor Dan. Sunt ofticat rău pe campania asta de hipsteri diplomați și că Nicușor Dan e pe burtă când vine vorba de liberali impostori. Că nu a avut curajul să-și apere oamenii care mai au puțin și îi fac icoană. Dar, dar asta nu înseamnă că există vreo comparație între oricare dintre candidații la PMB și el. E mai bun decât oricine altcineva pentru primărie iar echipa lui este o minune comparativ cu gașca aia de rebuturi a lui Firea. Mi-am făcut mutație în București îl voi vota și pe el și pe echipa PLUSUSR de la sectorul 5 căci și acolo variantele sunt niște dejecții.

#nutotei pentru mine înseamnă că trebuie mers la vot și votat masiv împotriva clasei politice vechi. Nu cred că sfințirea celor noi are sens deși sunt mulți dintre ei incomparabil mai buni și cred că vor face mult bine. Dar nu uit că am crezut ca un bou că Ciorbea și Ponta erau speranțe”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.