EXCLUSIV Abuz în județul Giurgiu. Cetățenii dintr-un sat NU sunt lăsați să voteze la referendum


EXCLUSIV Abuz în județul Giurgiu. Cetățenii dintr-un sat NU sunt lăsați să voteze la referendum

Românii se prezintă la vot pe 26 mai la alegerile europarlamentare și referendumul pentru justiție. Cu toate acestea, deși unii ar dori să voteze și la referendum, aceștia nu sunt lăsați, așa cum vă vom prezneta în cele ce urmează.

Este vorba despre fieful baronului local PSD, Niculae Bădălău, județul Giurgiu. În localitatea Prundu, un cetățean a semnalat în exclusivitate pentru Podul.ro faptul că referendumul pentru justiție este sabotat la secția de votare organizată în cadrul Căminului Cultural. Mai precis, le este refuzat cetățenilor dreptul de a vota la referendum, răspunsul primit de aceștia fiind: "Așa se votează. Doar buletinele astea la europarlamentare sunt. Așa e aici la noi".

Pentru combaterea fraudei la alegeri vă invităm să accesați www.votcorect.ro și www.oprestefrauda.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.