EXCLUSIV Fantezia versatilului Fifor, fost om de casă al lui Dragnea. Pentru ce PRIMĂRIE vrea să candideze ”Loverică”


EXCLUSIV Fantezia versatilului Fifor, fost om de casă al lui Dragnea. Pentru ce PRIMĂRIE vrea să candideze ”Loverică”

Potrivit surselor Podul.ro, fostul ministru PSD-ist Mihai Fifor visează cu ochii larg deschiși la Primăria Aradului, pentru care intenționează să candideze.

În discuțiile cu apropiații săi, Fifor se laudă că ar putea avea un ”culoar” favorabil, în condițiile în care Gheorghe Falcă (PNL) va renunța la mandatul de primar al Aradului, după nu mai puțin de 19 ani, pentru a merge la Bruxelles, ca europarlamentar. În realitate însă, scorurile electorale izbutite de PSD în Arad au fost mai mereu de toată jena, organizația fiind una slabă, cu atât mai mult în contextul facilitat de momentul 26 mai.

Mihai Fifor își dorește și conducerea PSD Arad, pe care o vânează încă de acum doi ani, fiind angrenat într-un mai vechi conflict de uzură cu actualul șef al organizației, judocanul Dorel Căprar, care este totodată și președintele Comisiei de Apărare a Camerei Deputaților. Faptul că Dragnea l-a preferat pe Căprar la șefia acestei comisii importante, deși nimic nu-l recomandă pentru așa ceva, cu atât mai puțin studiile, l-a deranjat la culme pe Fifor care, finalmente, avea să fie răsplătit cu portofoliul Apărării, cu toate că nici el nu avea vreo pregătire, cât de mică, în acest sens - dovadă stau gafele lui Fifor și ministeriatul său extrem de slab.

În urma penibilului joc la două capete la care s-a pretat cu prilejul frondei baronilor Țuțuianu-Stănescu-Tudose-Ciolacu, promițându-le cu înflăcărare întreaga susținere, doar pentru a-i trăda imediat după, Fifor (ani de zile om de casă al Olguței Vasilescu și al lui Dragnea) a căzut în dizgrația teleormăneanului, fiind marginalizat programatic de-a lungul ultimelor luni.

Odată cu încarcerarea lui Liviu Dragnea, năstrușnicul Fifor a dat la greu din coate ca să ajungă din nou în prim-planul PSD, alături de noua conducere. Potrivit surselor Podul.ro, deși nu infirmă că ar intenționa să candideze la șefia PSD, Fifor ar face asta doar ca să participe, ca să revină în jocurile interne, deși este conștient că profilul lui nu trezește interesul baronilor, mai ales după ce a semnat scrisoarea anti-Dragnea și după aceea nu a mai recunoscut nimic, în pofida relatărilor de la fața locului. În realitate, obiectivele lui Fifor sunt preluarea PSD Arad și o candidatură la Primăria Aradului.

Aceleași surse ne-au dezvăluit că Fifor este poreclit ”Loverică” în cadrul PSD Arad, datorită inimii sale zburdalnice.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.