EXCLUSIV Manevră de familie? Îl va susține Vanghelie pe finul Stochiță în lupta pentru Primăria Sectorului 5? Culisele unor negocieri subterane


EXCLUSIV Manevră de familie? Îl va susține Vanghelie pe finul Stochiță în lupta pentru Primăria Sectorului 5? Culisele unor negocieri subterane

Potrivit surselor Podul.ro, fiindcă situația din instanță nu-i deloc una liniștitoare și fiindcă umilința din 2016, când s-a clasat doar pe locul al treilea al bătăliei pentru Primăria S5, cu un procent caraghios, i-a lăsat un gust amar, controversatul Marian Vanghelie (veșnic client al DNA) cochetează cu ideea de a nu mai candida și anul acesta, deși intenționează să susțină un candidat de casă la alegerile locale.

În prezent, Vanghelie poartă discuții cu mai multe personaje. Sursele citate susțin că zilele trecute fostul edil a purtat o discuție în acest sens și cu finul său Cătălin Stochiță, cu care a rămas în relații bune în pofida unei relații vechi și uneori presărată cu asperități.

De notat că Vanghelie se află într-un străvechi război cu primarul în funcție la S5, PSD-istul Daniel Florea, și este exclus ca susținerea sa să se îndrepte spre acesta. Pe de altă parte, fostul primar exclude orice jocuri cu Pro România, în condițiile în care este un adversar visceral al lui Victor Ponta.

La rându-i, Stochiță (a obținut 7%, în 2016, din postura de candidat independent, în cursa pentru Primăria S5) și poartă unele negocieri cu PER. Dovadă că va candida, la fel ca în anii electorali trecuți, finul lui Vanghelie a organizat acțiuni de 8 martie.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.