EXCLUSIV Mihai Tudose DEZVĂLUIE motivul DISPERĂRII lui Dragnea: Doar Jandarmeria îl mai SALVEAZĂ de românii furioși!

Fostul premier PSD-ist Mihai Tudose (actualmente înrolat în Pro România, alături de Victor Ponta) dezvăluie, în exclusivitate pentru Podul.ro, unul dintre principalele motive pentru care Liviu Dragnea clachează nervos din ce în ce mai des, cum s-a întâmplat și la Reșița, zilele trecute, când, în loc să aibă o întâlnire de partid, teleormăneanul s-a întâlnit cu… Jandarmeria.

Mihai Tudose susține că disperarea infractorului dublu condamnat Dragnea e cauzată și de faptul că șeful PSD nu își mai poate face apariția în public decât apărat de numeroasele trupe puse la dispoziție de Jandarmerie, via Carmen Dan, ca să fie salvat de protestatari și de românii furioși.

”Asta-i fără precedent: șeful PSD are nevoie să fie înconjurat de jandarmi, orinde își face apariția, pentru a fi salvat de protestatari și de români furioși. (…) Așa arata un partid social-democrat care face totul pentru oameni?! – haideți să fim serioși! În PSD este dictatura lui Dragnea, adică numai ce zice el și ce vrea el este considerat corect și bine”, explică Mihai Tudose.

Podul.ro vă prezintă declarațiile fostului premier PSD.

”M-au amuzat copios amenințările pe care Dragnea s-a pretat să le lanseze, în weekend, la adresa Pro România. Limbajul a fost de mahala și atitudinea s-a vrut să fie a unui șef de gașcă. Ne-am obișnuit cu amenințările lui Dragnea, mai ales că acum este de-a dreptul caraghios. Disperarea lui Dragnea are, însă, motivele ei, pe care e indicat să le realizăm cu toții. Unul dintre acesta este că el nu mai poate să iasă în public fără să fie apărat de găști de jandarmi. Unde ajunge Dragnea, hop și multe trupe ale Jandarmeriei! Eu unul am crezut că Dragnea s-a dus la Reșița să aibă o întâlnire de partid, nu o întâlnire cu Jandarmeria.   

Asta-i fără precedent: șeful PSD are nevoie să fie înconjurat de jandarmi, orinde își face apariția, pentru a fi salvat de protestatari și de români furioși. Cu așa ceva nu s-a mai confruntat PSD, să trezească nemulțumirile și ura unui număr semnificativ de români, pe care nimeni nu-i mai poate ignora, nici în România și nici în cadrul Uniunii Europene. Așa arata un partid social-democrat care face totul pentru oameni? – haideți să fim serioși! În PSD este dictatura lui Dragnea, adică numai ce zice el și ce vrea el este considerat corect și bine. Astea-s vremurile, din păcate”, susține Mihai Tudose.

Întrebat dacă și el crede (la fel ca baronul de Dâmbovița, Adrian Țuțuianu) că Liviu Dragnea se va încăpățâna, în pofida multiplelor probleme pe care le are în instanță, să candideze pentru Cotroceni, Mihai Tudose ne-a răspuns ironic, tot cu o întrebare: ”Oare chiar să avem noi norocul ăsta?”.