EXCLUSIV Motivul: de ce se vrea turnătorul pușcăriaș Dan ”Felix” Voiculescu student la Facultatea de Teologie. Campania de imagine are o miză politică


EXCLUSIV Motivul: de ce se vrea turnătorul pușcăriaș Dan ”Felix” Voiculescu student la Facultatea de Teologie. Campania de imagine are o miză politică

Septuagenarul îmbătrânit în rele Dan ”Felix” Voiculescu – turnător securist de rude și semeni, fost pușcăriaș de drept comun și patron al trustului fake news Intact – anunță, de o manieră puțin spus caraghioasă, că a dat la Facultatea de Teologie din Bucureștil, fiindcă l-ar fi năpădit o mare poftă de ”spiritualitate”.

Anunțul a fost rostogolit în ”presă” de cei mai penibili aplaudaci și consultanți ai fostului turnător al Securității (care pozează în ”jurnaliști”), dând astfel prilejul unor compuneri rușinoase parcă desprinse din Scânteia – un jurnalist real și întreg la minte n-ar putea să scrie odele alea și nici să pupe-n posterior, în halul ăsta, un turnător pușcăriaș.

Potrivit surselor Podul.ro, nu ”spiritualitatea” îl mână la Facultatea de Teologie pe Felix Voiculescu, ci fanteziile lui politice neostoite în ultimele trei decenii. Mai exact, Felix încearcă – instrumentând aportul unor personaje certate cu legea care se recomandă ”jurnaliști” – o nouă primenire a imaginii sale, și asta în vederea viitoarelor alegeri parlamentare, când speră să-și bage în Legislativ câteva nume din camarila penală (Cristian Popescu Piedone este doar un exemplu) prin alianțe cu PSD și alte grupuri care vin tot de acolo. Veți întreba, și pe bună dreptate, ce legătură ar putea fi între penalul Piedone (cu atât mai mult cu cât avem în vedere carnagiul de la Colectiv) și... studiul teologiei?! 

Așadar, să nu ne mirăm absolut deloc că printre ”ziarele” care îi ridică imnuri scabroase turnătorului securist de rude se află chiar cele care s-au pretat să publice suplimente elogioase atunci când a crăpat criminalul Iulian Vlad, fostul șef al Securității ceaușiste. Și tot alea care-l cultivă grețos pe fostul bufon al acestui criminal în serie, nulitatea cu epoleți Aurel I. Rogojan. De notat că aceleași ziare n-au catadicsit să facă suplimente când a murit Majestatea Sa Regele Mihai I. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.