EXCLUSIV Primarul Iașului îl diagnostichează pe Dragnea: ”E DEMENT!” Chirica anunță EȘECUL mitingului PSD


EXCLUSIV Primarul Iașului îl diagnostichează pe Dragnea: ”E DEMENT!” Chirica anunță EȘECUL mitingului PSD

Primarul Iașului – l-am numit pe Mihai Chirica, unul dintre cei mai vocali critici ai lui Liviu Dragnea – explică, în exclusivitate pentru Podul.ro, de ce regizarea mitingului PSD de la Iași, de Ziua Europei, certifică ”demența lui Liviu Dragnea care încearcă să împartă România în două”.

”La mitingul PSD am văzut oameni cu mâinile tăbăcite de trudă, oameni dărâmați de muncă grea, alții cu fețele zbârcite de băutură, alții cu haine care datează de la începutul anilor '80. Acestea sunt chipurile României sărăcite și controlate de FSN/PDSR/PSD, chipurile sărăciei fără speranță de mai bine. Această Românie trebuie ajutată, înțeleasă, dar nu prostită și folosită drept carne de tun la mitingurile regizate de PSD la porunca lui Liviu Dragnea”, punctează primarul Iașului.

Podul.ro vă prezintă declarațiile lui Mihai Chirica.

”Eu de acolo vin, de la mitingul PSD. Sunt mult, mult mai vocali contramanifestanții, și e normal să fie așa, fiindcă ei simt ceea ce fac, au convingeri și spun lucrurilor pe nume. Nu i-a plătit nimeni să facă asta, nimeni nu i-a adus cu forța, așa cum se întâmplă la PSD.

De partea cealaltă a gardurilor Jandarmeriei, marea masă a PSD-iștilor este timorată, se vede cu ochiul liber. Unii sunt inocenți, au fost aduși cu forța. Cei mai mulți nu au nici cea mai mica idee de ce se află acolo.

Faptul că infractorul dublu condamnat care conduce astăzi PSD regizează un astfel de miting rușinos chiar de Ziua Europei, în timp ce la Sibiu se întâplă lucruri cu adevărat importante pentru țară, arată demența lui Liviu Dragnea care încearcă să împartă România în două: una care vrea prosperitate și Europa, și o alta a sărăciei fără speranță de mai bine, captivă sub infractorii PSD.

La mitingul PSD am văzut oameni cu mâinile tăbăcite de trudă, oameni dărâmați de muncă grea, alții cu fețele zbârcite de băutură, alții cu haine care datează de la începutul anilor '80. Acestea sunt chipurile României sărăcite și controlate de FSN/PDSR/PSD, chipurile sărăciei fără speranță de mai bine. Această Românie trebuie ajutată, înțeleasă, dar nu prostită și folosită drept carne de tun la mitingurile regizate de PSD la porunca lui Liviu Dragnea. Este trist să văd ce este capabil să facă acest infractor. Este o gafă politică impardonabilă să regizezi o astfel de mascaradă ieftină de Ziua Europei. Dragnea și acoliții săi vor afla asta în curând, la alegeri”, a declarat Mihai Chirica, în exclusivitate pentru Podul.ro.   

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.