EXCLUSIV Sociologul Alfred Bulai: ”Logic, Clotilde Armand ar trebui să câștige Primăria S1. PSD-istul Tudorache e un dezastru de proporții”


EXCLUSIV Sociologul Alfred Bulai: ”Logic, Clotilde Armand ar trebui să câștige Primăria S1. PSD-istul Tudorache e un dezastru de proporții”

Sociologul și profesorul universitar Alfred Bulai (prodecan al Facultății de Științe Politice) explică, în exclusivitate pentru Podul.ro, că este foarte puțin probabil ca europarlamentara Clotilde Armand, candidata USR-PNL-PLUS, să nu câștige Primăria Sectorului 1, surclasându-l pe dezastruosul edil PSD-ist Dan Tudorache, însă este necesar ca PNL și USR să tragă puternic și constant pe toată durata campaniei electorale, așa cum ar trebui să facă peste tot în București.

Vă prezentăm comentariile sociologului Alfred Bulai:

”Clotilde Armand se află într-o situație foarte bună în lupta pentru Primăria Sectorului 1, având în vedere că primarul PSD-ist Dan Tudorache a fost și este un mare dezastru.

Teoretic și logic, Clotilde Armand ar trebui să fie viitorul primar al Sectorului 1. De fapt, ea ar fi trebuit să fie primar încă de acum patru ani, dar a pierdut în urma unor manevre făcute de Tudorache pe ultima sută de metri.

La Sectorul 1, e foarte, foarte puțin probabil că Dan Tudorache ar mai putea câștiga orice, cu atât mai puțin încă un mandat de primar.

Însă totul se joacă la nivel de București. Finalmente, esențială va fi energia reală depusă în campanie, modul în care USR și PNL vor trage în această campanie, eforturile pe care le vor depune până în ultima clipă a alegerilor.

Dan Tudorache ar putea câștiga doar beneficiind de o eroare în angrenajul celor două partide care au candidați comuni la București. Bucureștiul e o carte electorală deosebit de importantă pentru întreaga țară. Bucureștiul poate da semnalul”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.