EXCLUSIV Supărat pe Orban, Dan Cristian Popescu negociază o candidatură la S2 din partea Partidului Ecologist (PER). Un alt scenariu presupune o candidatură independentă


EXCLUSIV Supărat pe Orban, Dan Cristian Popescu negociază o candidatură la S2 din partea Partidului Ecologist (PER). Un alt scenariu presupune o candidatură independentă

Până mai ieri candidat PNL la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu a purtat deja o serie de negocieri cu PER, potrivit surselor Podul.ro, în vederea unei candidaturi din partea acestei grupări.

Mișcarea vine în contextul în care Ludovic Orban e din ce în ce mai dispus să renunțe la candidatura lui Dan Cristian Popescu, pentru a semna o înțelegere cu Alianța USR-Plus în București.

Aceleași surse susțin că Dan Cristian Popescu nu exclude deloc și scenariul unei candidaturi independente.

Contactat de Podul.ro, Dan Cristian Popescu a infirmat că a purtat negocieri cu PER și a declarat că nu poartă discuții cu niciun partid politic, în condițiile în care e convins că Ludovic Orban îi va menține candidatura la S2 din partea PNL. 

Pe lista PER mai e fostul jurnalist Ovidiu Zară, la S4, dar și Cătălin Stochiță, la S5. Marți va fi luată decizia finală. 

Sursa foto: Adevarul.ro

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.