EXCLUSIV SURSE Își fac BAGAJELE? "Doamna ministru" Carmeluța și-a tras șase Samsonite de lux pe banii Ministerului Agriculturii


EXCLUSIV SURSE Își fac BAGAJELE? "Doamna ministru" Carmeluța și-a tras șase Samsonite de lux pe banii Ministerului Agriculturii

Directorii din Ministerul Agriculturii au în ultimele zile un subiect preferat de discuții, în centru fiind, normal, ministrul minune Petre Daea.

Nevasta ministrului Petre Daea, cunoscută în minister ca "doamna ministru" Carmeluța, a făcut ceva cam penal, potrivit surselor Podul.ro din imediata vecinătate a cuplului ministerial.

Femeia celui mai înverșunat inamic al cormoranilor pe care l-a dat țara noastră ar fi luat gentuțe și geamantane pentru casă din fondul ministerului. Or, din fondul ordonatorului de credite, adică ministrul, se pot face numai anumite cheltuieli.

Așa că: DNA, întreab-o de sănătate pe doamna ministru Carmeluța. Dar mai ales de cele șase geamantane de lux marca Samsonite.

Petre Daea are 69 de ani, în timp ce consoarta sa are cu 20 mai puţin.

Soția lui Petre Daea, Carmen, este directorul Direcției de Management și Resurse Umane din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA). Doamna îl însoţeşte pe ministrul Agriculturii cam în toate deplasările, însă se ferește de lumina reflectoarelor.

 „Camelia Luchian Daea, fosta directoare de la Cyprinus SA Vaslui, este cea care i-a furat inima actualului ministru. S-au cunoscut la Cârja, la ferma piscicolã, care apartinea de Cyprinus, în timpul unei vizite oficiale a lui Daea, care pe atunci era secretar de stat în Ministerul Agriculturii. Rãpit de frumusetea directoarei, dar mai ales de inteligenta sa, lui Daea i s-au aprins cãlcâiele si nu a mai stat pe gânduri. O adus-o, în 2001, la Bucuresti, pe un post important în piscicultura din România, divorteazã de fosta sa sotie cu care are doi copii si se cãsãtoreste cu vasluianca noastrã”, scria cu un an în urmă vremeanoua.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.