EXCLUSIV SURSE Pe cine pregătește USR să îi sufle fotoliul de primar lui Chirica. A fost secretar de stat în Guvernul Cioloș


EXCLUSIV SURSE Pe cine pregătește USR să îi sufle fotoliul de primar lui Chirica. A fost secretar de stat în Guvernul Cioloș

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a fost zilele acestea în centrul unui scandal de proporții. Concret, jurnaliștii de la Reporter IS au descoperit că cel mai mic dintre copiii edilului Mihai Chirica derulează, de la frageda vârstă de 11 luni, afaceri imobiliare importante și rulează sume uriașe de bani, cu mult peste alocația primită din partea statului român. 

CITIȚI MAI MULTE AICI: VIDEO. Extraordinarele afaceri imobiliare ale bebelușului Chirica, fiul de doar 11 luni al primarului Iașilor

Astfel, USR-PLUS a pornit o analiză privind candidatul ideal pentru funcția de edil al municipiului Iași, cel ce ar urma să îi ia locul lui Mihai Chirica în urma alegerilor locale din 2020. Principalul favorit pentru a candida din partea USR-PLUS la Primăria Iașiului, potrivit surselor Podul.ro, este Daniel Șandru.

Daniel a fost în 2016 Secretar de Stat în Cancelaria Prim-ministrului României, coordonator al Departamentului CENTENAR din cadrul Guvernului, arată site-ul Platformei România 100.

PUTEȚI CONSULTA AICI CV-UL INTEGRAL AL POTENȚIALULUI CANDIDAT AL USR-PLUS LA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI IASI

Totodată, Daniel Șandru este profesor universitar doctor la Facultatea de Științe Politice și Administrative a Universității „Petre Andrei” din Iași și director onorific al revistei de cultură contemporană Timpul. A absolvit, ca șef de promoție, Facultatea de Filosofie a Universității „Al.I. Cuza” din Iași (1999), precum și un program de Studii Aprofundate în Filosofie Politică. A fost bursier postdoctoral al Academiei Române și a urmat stagii de cercetare la Universität Konstanz, Germania (2010, 2012) și la Humboldt-Universität zu Berlin (2011).

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.