EXCLUSIV Viorica Dăncilă, pe fărașul PSD! Un cunoscut baron solicită convocarea CONGRESULUI: ”Sunt multe dezamăgiri, supărări și lucruri de hotărât, de ajustat!”

Imediat după prăbușirea Guvernului Dăncilă pe motiv de moțiune de cenzură, baronul PSD-ist de Vaslui – Dumitru Buzatu – solicită, în exclusivitate pentru Podul.ro, organizarea congresului PSD, imediat după alegerile prezidențiale, întrucât ”sunt multe dezamăgiri, supărări și lucruri de hotărât, de ajustat”.

De asemenea, baronul susține că este posibil ca voci din PSD să solicite convocarea unui congres cât mai curând, înaintea prezidențialelor.

Vă prezentăm declarațiile lui Dumitru Buzatu:

Având în vedere această situație cauzată de trecerea moțiunii de cenzură și de finalizare a guvernării PSD, partidul trebuie să organizeze un congres, în sfârșit normal, pentru a se decide ce e de făcut. Sunt multe dezamăgiri, supărări și lucruri de hotărât, de ajustat.

Eu cred că acest congres ar trebui organizat imediat după alegerile prezidențiale, pentru a ne pregăti de viitorul an electoral.

Mi-e teamă că vor fi și unele voci care vor cere organizarea unui congres până la prezidențiale, dar eu aș prefera să nu facem asta în campanie, fiindcă nu trebuie să dăm muniție rivalilor politici. După prezidențiale însă, organizarea congresului este absolut necesară”.