EXCLUSIV Zegrean, avertisment de FOC: PSD DISTRUGE Dosarul 10 AUGUST! Ce ascunde trecerea rechizitoriului la DIICOT


EXCLUSIV Zegrean, avertisment de FOC: PSD DISTRUGE Dosarul 10 AUGUST! Ce ascunde trecerea rechizitoriului la DIICOT

Fostul președinte al Curții Constituționale – l-am numit pe Augustin Zegrean – trage un sugestiv semnal de alarmă, în exclusivitate pentru Podul.ro, avertizând că pasarea Dosarului 10 August de la Parchetul militar la DIICOT pregătește distrugerea acestui rechizitoriu cu scopul de a-i face scăpați pe adevărații responsabili politici care au decis ca Jandarmeria să comită violențe fără precedent împotriva protestatarilor pașnici din Piața Victoriei.

Podul.ro vă prezintă avertismentul lui Augustin Zegrean.

”Eu v-am avertizat chiar după violențele din Piața Victoriei că Dosarul 10 August va avea soarta marilor dosare postdecembriste, mă refer la cel al Revoluției, firește, și la cel vizând Mineriada, dosare tărăgănate și închise în mod premeditat, de-a lungul timpului, tocmai pentru a-i face scăpați pe cei responsabili de sângele vărsat.

Exact asta se încearcă acum, cu Dosarul 10 August, prin azvârlirea acestuia în ograda DIICOT, care, aflăm din comunicatul Ministerului Public, îi va ancheta pe organizatori și pe participanții la mitingul din 10 August, și nu pe jandarmii care i-au umplut cu gaze și care i-au izbit animalic cu bocancii și pulanele.

Ce mizerie ordinară, dom'le! Ce abjecție! Adică Jandarmeria săvârșește violențe de neconceput asupra propulației pașnice – fapt soldat cu sute de victime, măcelul scandalizând Uniunea Europeană și fiind văzut de toată lumea, grație numeroaselor înregistrări video –, iar DIICOT îi anchetează pe protestatari pentru că ar fi tulburat, vezi Doamne, ordinea constituțională. Vă dați seama câtă mizerie băltește în spatele acestei afaceri?

În realitate, puterea PSD-ALDE se teme că ancheta va ajunge la nume grele din Guvern și face totul pentru a distruge Dosarul 10 August.  

Puterea PSD-ALDE se teme de viitorul miting din 10 august – anunțat deja pe rețelele de socializare – și face totul pentru a-i intimida și a-i descuraja pe români. Însă sunt ferm convins că nu o să le iasă: nu mai merge cu frica, cu gaze și cu bâta, tovarășilor de la PSD, ALDE și Jandarmerie, fiindcă românii au demonstrat că gazele și bâtele nu-i  înspăimântă.

Este incredibil că puterea PSD-ALDE găsește încă procurori care să îi facă jocurile mizerabile, mai ales după semnalele explicite date de Comisia de la Veneția și de la Bruxelles, dar și după alegerile europarlamentare, când cu toții am văzut că românii se opun masiv abuzurilor, derapajelor și ilegalităților comise de actuala putere.

Eu nu cred că românii se mai pot lăsa amăgiți și intimidați de PSD, ALDE și de cozile de topor ale acestora plasate în instituții de forță”, a declarat Augustin Zegrean, în exclusivitate pentru Podul.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.