Fana numărul 1 a lui Dragnea dă PSD-ul în judecată!


Fana numărul 1 a lui Dragnea dă PSD-ul în judecată!

Cristiana Alcea este, în mod declarat, fana numărul 1 a lui Dragnea (foto: Evelina Morar, Evoluție în Instituție). De fapt, e suficient să te uiți câteva minute pe contul ei de Facebook, ca să te asiguri de faptul că fata care striga la Rahova pentru eliberarea deținutului este, în continuare, principala susținătoare a fostului șef PSD.

CITIȚI ȘI: Cine sunt MAHALAGIOAICELE cu Vuitton din Teleorman, angajate la stat, care zbierau din toți bojocii „DRAGNEA, PREȘEDINTE” în față la ÎCCJ

Principala susținătoare a lui Liviu Dragnea, pe care am văzut-o de-a lungul vremii în mai multe ipostaze războinice la Înalte Curte, la DNA, la Cotroceni sau la Rahova, motivată de simpatia pentru cauza fostului lider al PSD, a fost acum câteva luni exclusă din formațiunea politică județeană.

Cristiana Alcea era, până atunci, membru PSD încă de pe vremea când Dragnea abia își începuse ascensiunea politică, așa că atitudinea colegilor de partid a fost șocantă. Înțelegem din spusele unora dintre membrii PSD Teleorman că Alcea a fost exclusă din partid pentru că ar fi susținut că Viorica Dăncilă nu este o opțiune bună pentru conducerea centrală a partidului. Odată cu excluderea din partid, Cristiana Alcea și-a pierdut și fotoliul de consilier județean. Acum, ea dă în judecată PSD, dosarul fiind înregistrat recent pe rolul Tribunalului București.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, dosarul a ajuns la Tribunalul București pe data de 9 decembrie și o are în colțul din dreapta pe Cristiana Alcea, în calitate de reclamant, iar în colțul din stânga Comisia de Etică, Integritate și Arbitraj a PSD, Comisia de Etică, Integritate și Arbitraj a PSD Teleorman și Organizația locală a PSD Alexandria, în calitate de pârâte.

Am contactat-o pe Cristiana Alcea pentru a afla motivul acestei acțiuni surprinzătoare în instanță, dar aceasta ne-a promis că va reveni cu detalii la o dată ulterioară. Totuși, Cristiana a mai intentat un proces și Prefecturii Teleorman, probabil pe tema pierderii fotoliului de consilier județean. Urmează să aflăm dacă cele două procese aflate în derulare au elemente și motivații comune.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.