"Fantoma în alb", pe jar. Rareș Bogdan: "După 20 august voi vorbi lucruri care vor deranja, dar cu siguranță îmi voi recâștiga respectul public!"


"Fantoma în alb", pe jar. Rareș Bogdan: "După 20 august voi vorbi lucruri care vor deranja, dar cu siguranță îmi voi recâștiga respectul public!"

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat luni seară în emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea PLUS că după data de 20 august va veni cu o serie de dezvăluiri care îi va face pe unii "să-i doară stomacul rău, iar pe alții o să-i apuce durerea de cap". În acest context, liberalul a precizat că dezvăluirile vor avea legătură și cu 10 august 2018, mai precis cine l-a scos din dosar și îl protejează pe Cătălin Paraschiv, cunoscut drept "Fantoma în alb", coordonator al represiunii jandarmeriei contra manifestanților pașnici din Piața Victoriei.

Rareș Bogdan: "După 20 august voi ieși public și voi spune foarte multe adevăruri care nu vor conveni nici colegilor mei. Perioada de silenzio stampa se încheie pe 20 și voi fi un jucător extrem de agresiv și incomod. Voi spune lucruri. Voi spune și cine l-a scos din dosar și îl protejează pe Cătălin Paraschiv. Voi spune și de ce acest individ despre care nu se mai vorbește a fost complet exonerat de orice vină, deși a fost adus de acasă pentru a coordona opresiunea de acolo. Este extrem de important să știm rolul pe care l-a jucat Cătălin Paraschiv. Eu voi ajuta opinia publică din România. (...) Până acum, dintr-un respect și pentru a nu crea mai multe probleme decât există, am fost destul de cuminte, dar după 20 august voi vorbi lucruri care vor deranja, dar cu siguranță îmi voi recâștiga respectul public pe care nu sunt dispus să îl arunc la coșul de gunoi pentru unii sau pentru alții. Pe unii o să-i doară stomacul rău după 20 august, iar pe alții o să-i apuce durerea de cap. Voi reveni la forma inițială și voi intra în teren. Revenind la 10 august, evenimentele de atunci rămân o pată în istoria postdecembristă alături de 13-15 iunie și alături de acțiunile înfiorătoare ale Mineriadelor. 10 august 2018 și 1 februarie 2017 sunt datele care nu vor fi uitate foarte curând de oamenii care cred în democrația din România, iar din respect pentru ei trebuie să ne luptăm să facem curățenie și ordine".

Urmăriți secvența din emisiune:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.