Feriți-vă de măgăruș! Fostul pușcăriaș-putinist Adrian Severin îi dedică o POEZIE penibilă deținutului Liviu Dragnea, dar și lui Marcel Ciolacu, noul șef PSD

De Moș Nicolae, fostul pușcăriaș putinist Adrian Severin (condamnat pentru luare de șpagă la PE) îi dedică actualului pușcăriaș Liviu Dragnea o puțin spus caraghioasă ”poezie”, pe Facebook.

De notat că Severin are uriașa nesimțire să insiste că infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea ar fi deținut politic, ceea ce reprezintă o insultă la adresa adevăraților foști deținuți politic. Nu în ultimul rând, Severin specifică faptul că poezia îi este dedicată și noului șef al PSD, Marcel Ciolacu, insinuând astfel că și acesta ar putea ajunge deținut de drept comun, într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat.  

Banalele rime (laolaltă cu o simbilistică banală) relatează cum l-a vizitat Moș Nicolae pe Severin la pușcărie, prilej cu care i-ar fi pus în ghetuțele șpagagiului ”o punguță de iubire”, ”o cutie cu înțelepciune”, dar și alte baliverne, după cum puteți remarca mai jos: