Firea a racolat o vedetă Sputnik. Un senator agreat de Kremlin a intrat în PSD

Senatorul Daniel Zamfir a fost racolat de primarul Capitalei, Gabriela Firea, și s-a înscris în cadrul PSD Sector 3. 

"Bine ai venit, Daniel Zamfir! Un parlamentar onest, care a muncit din prima zi de mandat in folosul oamenilor!", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

"Am decis sa ne unim fortele pentru cauza noastra! Daca lipseste cineva din poza acum, sa fiti siguri ca vom fi impreuna!
Va astept la un live, diseara la ora 20!
#faraAbuzuri
#vremdreptate", a scris Daniel Zamfir pe Facebook. 

Amintim că în data de 24 octombrie 2019, senatorul Daniel Zamfir se smiorcăia la Antena 3 din pricina  faptului că Tăriceanu urma să voteze Guvernul Orban, motiv pentru care și-a dat demisia din ALDE: "Din seara asta, dl Tudor, îmi dau demisia din ALDE. Plec cu mare amărăciune din acest partid și mă despart irevocabil de omul în care am avut cea mai mare încredere: Călin Popescu Tăriceanu. Cea mai mare dezamăgire a mea, ca om politic în care am crezut, este Călin Popescu Tăriceanu. Am fost lăsat baltă. Lucrul care mă doare cel mai tare este că ALDE, care a stat trei ani la guvernare și s-a bătut pentru legea salarizării, legea pensiilor și alte lucruri bune făcute de această guvernare, le anulează acum, votând guvernul Orban. Singurul lucru pe care l-am auzit la dl Tăriceanu e că sunt prea puține femei în Guvern. Nu e scandalizat dl Tăriceanu că se secretizează arhiva SIPA? Practic, iarăși mijlocul de șantaj asupra judecătorilor. Nu-l deranjează că discutăm, în programul de guvernare, despre cum să construim mai multe pușcării? E detaliat asta! Nu e un lucru care să deranjeze? Tot ce am făcut bun în guvernarea PSD-ALDE dăm la gunoi? Anulează colegii mei din ALDE tot ce a făcut bun în guvernarea PSD?".

CITEȘTE și Agentura rusească din PSD. Dubiosul Kuzmin Gușă, eroul propagandiștilor Sputnik: ”cea mai abilă minte”, ”haiduc” și ”condotier internațional”?!

Adeziunea lui Zamfir la PSD nu este una surprinzătoare, el intrând în partidul care-i corespunde cel mai bine profilului antioccidental. La o simplă căutare pe agenția de propagandă a Rusiei, Sputnik, putem observa că senatorul este un fel de vedetă: