Firea, atac dement la adresa lui Nicușor Dan. „Tinerii NU vor CÂINII nimănui la Primărie, politicieni marionetă, fără pic de competență și suflet pentru oameni”


Firea, atac dement la adresa lui Nicușor Dan. „Tinerii NU vor CÂINII nimănui la Primărie, politicieni marionetă, fără pic de competență și suflet pentru oameni”

Gabriela Firea nu s-a mulțumit cu spoturile gigant, instalate iegal pe magazinul Cocor, nici cu tămbălăul suburban de la secția de votare, unde a venit cu noaptea în cap, însoțită de zeci de dubioși puși pe harță (detalii AICI), ci a mutat mahalaua și atacurile abjecte pe pagina sa de Facebook.

„Ce zi superbă! O zi în care tinerii NU vor CÂINII nimănui la Primărie, politicieni marionetă, fără pic de competență și suflet pentru oameni. Tinerii și seniorii vor bunăstare, nu austeritate! Toți oamenii vor investiții în spitale și NU închiderea lor, investiții în transport și NU scumpirea biletelor de călătorie, sprijin pentru femei, copii și bolnavi cronici. Frații interlopilor nu știu decât să-i servească pe interlopi și să urle și-n ultima clipă cu toată URA și SETEA DE BANI!!”, a scris Firea pe pagina sa oficială de Facebook.

Firea se referă la contracandidatul său cel mai important, Nicușor Dan, care a intervenit pentru a media un litigiu între controversatul om de afaceri Mihai Mitrache, cunoscut cu porecla ”Câine”, și Primăria Sectorului 4, condusă de primarul PSD Daniel Băluță.

În spațiul public au apărut înregistrările unor convorbiri telefonice între Nicușor Dan și fostul jurnalist Cristian Zărescu, pe vremea când acesta era consilierul primarului Băluță, și în care cei doi discutau despre litigiul dintre Mitrache și administrația sectorului 4.

Vineri seară, imaginea unui panou luminos amplasat pe magazinul Cocor din Capitală şi pe care scrie ”trafic de influenţă” şi ”Câine”, aluzie la acuzaţiile aduse lui Nicuşor Dan în campania electorală, a fost postată pe Facebook de Ciprian Ciucu, candidat PNL la Primăria Sectorului 6, acesta acuzând PSD şi pe Gabriela Firea că se află la originea acestei „mizerii ilegale”. 

”Ce mizerie ilegală!!! Firea, noaptea ca hoţii. PSD joacă murdar până la capăt! Veniţi la vot!!!”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook, postând imaginea care rula pe panoul luminos de pe magazinul de vizavi de sediul de campanie al lui Nicuşor Dan.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.