Firea pregătește o mită electorală de peste 2 milioane de lei. Lider PNL: "Iresponsabila aruncă banii pe orice și nu face absolut nimic din ceea ce ar trebui să facă un primar!"


Firea pregătește o mită electorală de peste 2 milioane de lei. Lider PNL: "Iresponsabila aruncă banii pe orice și nu face absolut nimic din ceea ce ar trebui să facă un primar!"

Candidatul PNL la Primăria Sector 6, Ciprian Ciucu, a lansat o serie de critici dure la adresa edilului PSD al Capitalei, Gabriela Firea, care a anunțat că va da mită electorală 200 de lei fiecărui cetățean care va participa la testarea ei COVID-19. Ciucu a atras atenția că Firea va toca 2.233.000 de lei pe programul de mită electorală venit la pachet cu testarea COVID-19. 

"Iresponsabila aruncă banii pe orice, mituiește populația ca sp îi iasă pasențele s: termoficare, risc seismic, marile probleme de mediu - gropile de gunoi etc", a subliniat Ciucu. 

Ciprian Ciucu, pe Facebook: "Noaptea minții

Firea are un proiect de hotărâre de Consiliu General prin care le dă 200 de lei "voluntarilor" care sunt de acord să participe la testarea ei covid-19.

O să toace 2.233.000 de lei pe afacerea asta.

Iresponsabila aruncă banii pe orice, mituiește populația ca sp îi iasă pasențele și nu face absolut nimic din ceea ce ar trebui să facă un primar: termoficare, risc seismic, marile probleme de mediu - gropile de gunoi etc.

Așa rușine de primar Bucureștiul nu a avut niciodată. 

Dacă e să o luăm rațional...

De ce le dă Firea câte 200 de lei acelora pe care vrea să îi testeze de SARS-covid19? În mintea ei ticăloasă ori

- (1) îi este frică de faptul că bucureștenii nu sunt interesați de testarea ei inutilă, ori

- (2) mai aruncă cu bani pentru a cumpăra bunăvoința celor slabi de minte, pentru că așa a învățat ea de la Pandele.

Ce oameni ticăloși au ajuns să conducă Capitala României...

Sunt curios cum va trata presa afacerea asta. Până acum această temă nu există decat aici pe facebook".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.