Florin (C)Iordache și Valer Dorneanu, prinși șușotind pe întuneric ca hoții. Relatarea unei jurnaliste

Jurnalista Marinela Mititelu a relatat despre una din întâlnirile de taină ale exponenților mafiei politice din România. 

Concret, deputatul PSD Florin Iordache și președintele CCR Valer Dorneanu au fost surprinși șușotind pe întuneric ca hoții.

"Iată cum a început săptămâna la 'Casa Poporului'. În jurul orei 10:00 dimineaţa, deputatul PSD, Florin Iordache, şuşotea pe întuneric chiar aici, în spatele mini-studioului, cu preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu. Erau în spatele cabinelor de presă, ne-am salutat. L-am întrebat pe domnul Iordache despre ce vorbeau. 'Despre vreme', a glumit. Erau 'în trecere'. A mai fost întrebat de presă ce a discutat cu domnul Daniel Morar, judecător al Curţii Constituţionale. S-a întâmplat într-o perioadă când era miză mare cu legile justiţiei. Domnul Iordache spunea şi atunci că s-a întâlnit cu domnul Morar întâmplător la restaurantul de la Parlament, nu au discutat chestiuni politice", a declarat Marinela Mititelu, în deschiderea emisiunii sale, "Casa Poporului", informează stiridiaspora.ro

Amintim că CCR va discuta miercuri, pe 18 septembrie, sesizarea premierului pe tema refuzului președintelui Klaus Iohannis de a numi miniștri interimari.