Florin Călinescu îl ia peste picior pe Dragnea: "Discursul lui e un amestec semantic total papagalicesc"

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni cu maxim tupeu că și el susține magistrații și că Partidul Social Democrat nu a făcut niciodată nimic împotriva acestora.

Şi eu îi sprijin pe magistraţi şi îi sprijin cu toate puterile mele. Nu văd de ce nu i-aş sprijini. Nu am făcut absolut nimic, nici eu, nici PSD, împotriva magistraţilor. Ba, dimpotrivă, cu tot ce am putut am sprijinit creşterea de salarii pentru magistraţi, am sprijinit investiţiile în infrastructură, am sprijinit drepturile de pensie şi, de asemenea, am pus umărul toţi, cât am putut, pentru a face o legislaţie care să mărească independenţa magistraţilor şi care să îi protejeze pe judecători de toate abuzurile care au ieşit la iveală şi care probabil vor mai ieşi la iveală”, a spus Liviu Dragnea.

În acest context, actorul Florin Călinescu l-a ironizat pe Liviu Dragnea într-un interviu acordat pentru RFI. Astfel, Florin Călinescu l-a luat peste picior pe Dragnea spunând că nu este în stare să gândească sau să producă un discurs, iar consilierii îi fac președintelui PSD o agendă ce reprezintă "o miștocăreală total neproductivă".

”Liviu Dragnea este probabil cea mai săracă figură a partidului respectiv sau a Puterii actuale, pentru că el în sine nu produce gândire sau discurs, i se sugerează, dacă vreți, cam ca și doamnei prim-ministru, dar cei care-i sugerează sau îi însăilează aceste discursuri sunt acoperiți ușor de o miștocăreală total neproductivă, pentru că sare de la aprozare la napolitane, am văzut, sare de la statul paralel, Soros, până la masoni, un amestec semantic total papagalicesc, neproducând însă absolut nimic coerent pentru o societate aflată în derivă, nu credeam că o să spun asta după 30 de ani și fără nici o perspectivă adevărată din punct de vedere economic”, a precizat Florin Călinescu.