Florin Negruțiu: "Lui Klaus Iohannis nu-i place presa. Consideră ziariștii un rău nenecesar"

Jurnalistul Florin Negruțiu a făcut o scurtă analiză la Digi 24 în ceea ce privește relația președintelui Klaus Iohnnis cu presa.

Astfel, jurnalistul a precizat că lui Klaus Iohannis nu îi place presa, întrucât "ziariștii vin, îi pun întrebări, îl scot din calmul lui olimpian".

"Întâlnirile cu ziariștii sunt din punctul de vedere al lui Klaus Iohannis un rău nenecesar", mai subliniază Florin Negruțiu.

Comentariul jurnalistului Florin Negruțiu vine în contextul dezbaterii, din turul al doilea al prezidențialelor, pe care o avea astăzi Klaus Iohannis cu jurnaliștii și analiștii politici în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.

Redăm mesajul jurnalistului Florin Negruțiu:

"Lui Klaus Iohannis nu-i plac ziariștii. Nu-i place presa, gândindu-ne câte conferințe de presă a avut în ultimii 5 ani. De fapt, singurul moment în care Klaus Iohannis a ieșit liber, în 2014, s-a soldat cu celebrul "Ghinion!" care a fost un fel de pecete a mandatului său. Consideră ziariștii un rău nenecesar. Ziariștii vin, îi pun întrebări, îl scot din calmul lui olimpian. Campania electorală este un rău necesar, știe că este un rău necesar. Trebuie să ieși, trebuie să te întâlnești cu alegătorii. Asta da. O face pentru că trebuie făcută, dar întâlnirile cu ziariștii sunt din punctul de vedere al lui Klaus Iohannis un rău nenecesar. Așa că, probabil că va fi ultima întâlnire de genul acesta pentru o lungă perioadă de timp".