Forbes, date zdrobitoare pentru A3: audiența trompetelor PSD, în picaj! Tinerii și persoanele cu studii superioare boicotează postul turnătorului Dan Voiculescu


Forbes, date zdrobitoare pentru A3: audiența trompetelor PSD, în picaj! Tinerii și persoanele cu studii superioare boicotează postul turnătorului Dan Voiculescu

Forbes a publicat vineri o analiză privind publicul postului de televiziune al turnătorului Dan Voiculescu și anume Antena 3.

Datele relevă următoarele aspecte: 

- În perioada 1 ianuarie – 17 februarie 2020, audiența medie a televiziunii Antena 3 a fost de 365.000 de telespectatori pe minut (orele 19:00 – 24:00), în scădere cu 43.000 de persoane față de aceeași perioadă a anului 2019.

- Publicul cu vârste de peste 55 de ani la Antena 3 este în proporție de 81%, cel mai mare de pe segmentul știrilor, în perioada analizată. Grupa de vârstă 18 – 24 de ani este prezentă în proporție de 0,9%, cea mai mică de pe nișa știrilor. Doar 1,1% din audiența Antenei 3 este reprezentată de persoane cu vârste între 25 și 34 de ani.

- Circa 27% din audiența în prime-time a canalului Antena 3 este formată din telespectatori cu studii superioare. Este o cifră mai mare decât la România TV (15,3%), dar inferioară celorlalte televiziuni: Digi24 (43,6%), B1 TV (34,5%) și Realitatea Plus (36%).

Citiți AICI materialul complet

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.