FOTO. ALDE zădărnicește combaterea epidemiei COVID-19 în Târgu-Mureș. Doi vasali ai lui Tăriceanu au împărțit măști nesterile cetățenilor


FOTO. ALDE zădărnicește combaterea epidemiei COVID-19 în Târgu-Mureș. Doi vasali ai lui Tăriceanu au împărțit măști nesterile cetățenilor

Consilierul local Radu Bălaş (POL) a semnalat vineri pe Facebook că primarul ALDE din Târgu-Mureș, Dorin Florea, cât și consilierul său care ocupă poziția de președinte al filialei ALDE din localitate, Claudiu Maior, au demarat un execițiu de campanie electorală profitând de epidemia COVID-19, împărțind, atenție, măști medicinale nesterile, care nu mai au astfel rolul de protecție

"În fiecare punguță etanșeizabilă există două măști, peste care este îndesat un fluturaș, care a trecut prin mai multe mâini la tipar, plus degetele celui care a împins bucata de hârtie până în fundul punguței, plus cei care au manipulat măștile pentru a le introduce în punguță. Doamne, ai grijă de cei care au folosit aceste măști!", a relatat Radu Bălaș. 

Pe fluturașul din punguțele cu măști este scris, în mod populist, că ALDE s-a sacrificat și a donat din fonduri proprii măști, dând vina pe Consiliul Local Târgu-Mureș că nu a făcut niciun demers. De fapt, "niciodată primarul Florea sau Maior, prin consilierii locali ALDE, nu au inițiat vreun proiect de HCL, care să prevadă achiziția de măști", a semnalat Radu Bălaș. 

Bălaș, pe Facebook: "MĂȘTI NESTERILE, MINCIUNI ȘI PRAF ÎN OCHI.

Consilierul primarului de Târgu Mureș lovește din nou. S-a apucat să distribuie măști nesterile și minciuni, asta după ce a fost amendat, deoarece a încălcat ordonanțele militare, petrecând cu familia la restaurant, de Paști (și s-a dat de gol, postând imagini pe Facebook).

Priviți imaginea și vă cruciți. În fiecare punguță etanșeizabilă există două măști, peste care este îndesat un fluturaș, care a trecut prin mai multe mâini la tipar, plus degetele celui care a împins bucata de hârtie până în fundul punguței, plus cei care au manipulat măștile pentru a le introduce în punguță. Doamne, ai grijă de cei care au folosit aceste măști!

Cât privește conținutul fluturașului, e doar încă o minciună uriașă, caracteristică șmenarilor politici. Niciodată primarul Florea sau Maior, prin consilierii locali ALDE, nu au inițiat vreun proiect de HCL, care să prevadă achiziția de măști. La fel cum au procedat și cu devenirea gratuită a parcărilor. N-au făcut-o, pentru că nu-i interesează decât show-ul, nu rezolvarea problemelor. Au distribuit câteva pachete cu mâncare pentru a face poze și cam atât.

Până acum, de când cu criza coronavirusului, au irosit de pomană peste un milion de lei, pentru aruncarea cu substanțe incerte peste praful de pe drumuri, în câteva spații de joacă și școli, unde nu ajunge niciun copil timp de cel puțin 50 de zile.

Proștii pot fi prostiți. Cu noi e greu de tot".

Vedeți foto cu măștile nesterile: 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.