FOTO Antena 3 a avut probleme tehnice majore duminică seară. Transmisia pe internet nu a funcționat pentru câteva zeci de minute


FOTO Antena 3 a avut probleme tehnice majore duminică seară. Transmisia pe internet nu a funcționat pentru câteva zeci de minute

UPDATE Din păcate, au rezolvat problemele tehnice, dar pentru câteva zeci de minute transmisia nu a putut fi accesată.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Postul de televiziune Antena 3 are probleme tehnice la această oră. Concret, transmisia online a postului de televiziune nu funcționeză, în locul acesteia apărând eroarea "oops, se pare că ceva funcționează greșit".

Cauzele pentru care transmisia online s-a prăbușit pot fi multiple, dar un aspect este important: angajații fostului turnător securistic Dan ”Felix” Voiculescu își revarsă mai greu lăturile pe internet, mai precis propaganda prietenoasă PSD și Kremlinului.

Vă prezentăm imaginea cu eroarea ce apare când se accesează live.antena3.ro: 


fotofoto

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.