FOTO Antena 3 sperie telespectatorii că vine Apocalipsa din pricina americanilor. Semnalul de alarmă al unui expert în securitate națională în legătură cu intoxicările propagate prin vuvuzelele Chireac și Tudy Ionescu


FOTO Antena 3 sperie telespectatorii că vine Apocalipsa din pricina americanilor. Semnalul de alarmă al unui expert în securitate națională în legătură cu intoxicările propagate prin vuvuzelele Chireac și Tudy Ionescu

Expertul în securitate națională, Iulian Fota, semnalează că gruparea anti-americană a început să sperie românii prin postul TV propagantistic Antena 3, în contextul celui mai recent conflict dintre SUA și Iran. Amintim că Qasem Soleimani, coordonator al acțiunilor teroriste iraniene, a fost ucis ”într-o acţiune defensivă decisivă menită să protejeze personalul american din străinătate” şi să descurajeze viitoare atacuri, a confirmat vineri Pentagonul. Ulterior, ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem iranian, s-a angajat vineri să "răzbune" moartea lui Soleimani.

În acest context, postul lui Dan Voiculescu, Antena 3, a pornit aparatul de dezinformare pentru a panica populația României, vorbind despre un eventual război nuclear și, mai mult, despre "o bombă atomică murdară pe lângă București", spune Iulian Fota pe Facebook. Fota subliniază că Iranul nici măcar nu are arme nucleare și nici nu va avea pentru următorii doi ani. 

Pentru a instrumenta manipularea, Antena 3 i-a adus în prim-plan pe fostul jurnalist Bogdan Chireac, pe valetul lui Tăriceanu și anume Tudy Ionescu și pe Maria Grapini care se pare că a tăcut.

Redăm relatarea expertului în securitate națională Iulian Fota:

"Gruparea anti-americană s-a și pus în acțiune. Antena 3 sperie aiurea românii, vorbind de război nuclear! Iranul nici măcar nu are arme nucleare, dar ce contează realitatea pentru "profesioniștii" afiliați CNN?! Iar Bogdan Chireac trage și el o tușă tare, vorbind de o bombă atomică murdară pe lângă București. Și dacă tot se bat câmpii intră în discuție și un copil de la ALDE care ne aduce aminte că România este pe traseul rachetelor iraniene spre SUA. Ai dracului americanii ăștia, cu Apocalipsa lor. Și încă nu a vorbit madame Grapini!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.