FOTO. Demență! Un deputat PSD fălcos pozează alături de copii amărâți din Vaslui, în praful ulițelor, spunând că așa arată zonele „vaste de civilizație rustică autentică”


FOTO. Demență! Un deputat PSD fălcos pozează alături de copii amărâți din Vaslui, în praful ulițelor, spunând că așa arată zonele „vaste de civilizație rustică autentică”

Sărăcia și noroaiele din Vaslui, wc-ul din fundul curții și încremenirea în mizerie au ajuns motive de laudă și mândrie europeană pentru pesediști, aflați într-o campanie agresivă prin județ unde pozează, zâmbitori, grași și scump îmbrăcați, alături de țărani necăjiți și copii sărmani.

Într-o astfel de ipostază este surprins, pe pagina de Facebook a PSD Bârlad, deputatul durduliu Adrian Solomon (la al treilea mandat), un apropiat al senatoarei Gabriela Crețu, soția dereglată pe partea de „servicii” a lui Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui și tartorul bețivan al răului roșu din zonă. Despre fabuloasele venituri de la stat ale lui Buzatu pe larg AICI.

Explicația care însoțește imaginile este halucinantă, manipulând sinistru nepăsarea și sărăcia crâncenă în care este ținut județul de zeci de ani de mai marii PSD local, îmbogățiți obscen: „România are ceea ce alte țări au pierdut demult: zone vaste de civilizație rustică autentică, foarte apreciată de cei din afară, dar aproape uitată de noi! Astăzi în comuna Vinderei am întâlnit oameni simpli și frumoși, cu povești de viață ce merită spuse mai departe! Votează Viorica Dăncilă, un președinte care luptă pentru fiecare român!”

Așadar, lipsa asfaltului și a altor urme vagi de civilizație și trai decent ar fi o adevărată încântare, potrivit PSD, pentru străini care le consideră „civilizație rustică autentică”, dar românii, având toate aceste minuni la botul calului, au devenit nerecunoscători și nu mai știu să aprecieze asemenea comori pesediste. Noaptea minții!

Noroc că a plouat rar în ultima vreme în țară că altfel nu mai ieșea căruța cu pesediști din noroaiele zonelor „vaste de civilizație rustică autentică””

VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS

CITEȘTE ȘI: Dezmățul odios al bugetarilor în cel mai sărac județ. Drojdierul PSD al Vasluiului câștigă de la stat cât președintele Iohannis. Până și secretara sa are salariu de IT-istă

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.