FOTO DOCUMENT Protestatarii care au strigat împotriva Vioricăi la Constanța, amendați de Jandarmerie. Libertatea de exprimare e scumpă în România

Libertatea de exprimare e scumpă în România. Au simțit-o pe propria piele protestatarii care au întâmpinat-o acum câteva zile pe Viorica Dăncilă la Constanța. 

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO Poliție politică: protestatarii, luați în primire de jandarmi pentru că și-au permis să strige împotriva Vioricăi. Mesajul unui manifestant: "Nu ne îngenuncheați!"

Pentru că și-au permis să scandeze împotriva acesteia, protestatarii fiind sătui de bătaia de joc reprezentată de guvernarea PSD, au fost legitimați și amendați ulterior plecării premierului Viorica Dăncilă din zona cu pricina. 

VEDEȚI ȘI: VIDEO Viorica, întâmpinată de protestatari în Constanța: "He he nu vei găsi aici colacul de salvare"

Cel puțin două persoane dintre cele care au protestat în fața Centrului Cultural Jean Constantin din Constanţa, în data de 30 august, au fost amendate de Jandarmerie. Cuantumul amenzii, după cum se va observa în documentul pe care-l prezentăm la finalul articolului, este de 700 de lei. Protestatarii vor contesta amenzile. 

Protestatarii scandaseră în timp ce Viorica trecea cu mașina prin fața lor "analfabeta"," la pușcărie", "hoții, hoții!", respectiv "he he nu vei găsi aici colacul de salvare".