FOTO EXCLUSIV. Ce surpriză! Firea mai trece uneori pe la Primăria orașului căruia i-a tocat doar banii, refuzând cu obstinație să-l administreze

Trecătorii care se aflau, joi, pe la orele 13.00, în zona parcului Cișmigiu au fost zgâriați la chakrele toropelii de apariția străvezie (și târzie totuși pentru o zi de lucru) a Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei. Angajata bucureștenilor și-a huducăit intestinele vătămate de celebra sârmă criminală într-un banal Duster de serviciu, de culoare închisă, condus până la intrarea în instituție pe banda destinată exclusiv transportului în comun.

Pe tocuri și proaspăt coafată, doamna, căreia i s-a deschis reverențios portiera, a intrat grăbită în instituția care face pentru plătitorii de taxe și impozite ai capitalei celebrul deja „nimic” pesedist. În apropierea mașinii s-au strâns imediat câțiva jandarmi, polițiști locali și civili care au mai schimbat o vorbă, au mai mutat un gard, au mai pigulit o scamă subversivă de pe mașină, au căscat plictisiți de siguranța unui loc de muncă pe viață și bine plătit la stat, răsfirându-se apoi obosiți când șoferul doamnei primar a decis să mute mașină din fața intrării principale.