FOTO EXCLUSIV Jandarmeria abuzează din nou. Protestatari, luați pe sus după ce au împroșcat cu ketchup și muștar în fața Ministerului Justiției


FOTO EXCLUSIV Jandarmeria abuzează din nou. Protestatari, luați pe sus după ce au împroșcat cu ketchup și muștar în fața Ministerului Justiției

Jandarmeria Română continuă să apere mafia care conduce România în aceste momente, coaliția guvernamentală PSD-ALDE, girată de infractorul Liviu Dragnea. Acum câteva zile, Tudorel Gargamel Slugărel Toader a dat o nouă OUG prin care să forțeze acapararea totală a justiției de către PSD, unul din scopuri fiind cel ca președintele PSD să scape cu basma curată în cazurile de corupție în care este implicat, inclusiv dosarul Tel Drum.

Joi, 21 februarie, a avut loc a doua zi de proteste în fața Ministerului Justiției împotriva OUG anti-justiție dată de Tudorel Toader. La protest au participat inclusiv Sandu Matei, cunoscut Sandy, dar și alți protestatari cu notorietate precum Cristi Dide din cadrul fenomenului anti-PSD #Rezist. Jandarmeria, proaspăt finanțată cu bani și mai mulți de la bugetul de stat, plătită de cetățeni prin taxe și impozite, a abuzat din nou în stil nedemocratic și a ridicat câțiva dintre manifestanți, printre care și Sandy Matei care a fost încătușat. "Mafioții sunt liberi, iar eu sunt încătușat", a spus Sandy înainte ca Jandarmeria să îl bage în dubă. (vedeți video AICI)

Protestatarii au fost duși din nou la Secția 17, aceasta fiind cea mai apropiată de Ministerul Justiției. 

Amintim că pe 19 februarie a avut loc prima zi de protest la Ministerul Justiției după ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, și Cabinetul Dăncilă s-au pretat să modifice Legile Justiției prin intermediul a două OUG-uri puțin spus controversate, iar protestatarii Cristi Dide și Marian Ceaușescu i-au făcut o vizită inedită lui Toader, marți seară, chiar la locul de muncă.

Nici mai mult, nici mai puțin, protestatarii au mânjit fațada Ministerului Justiției cu… ketchup.

Jandarmeria a intervenit în forță și a făcut exces de zel: au fost aduse 6 dube, deși protestatarii nu erau mai mulți de 5-6. De-a dreptul halucinant este că mai mulți jandarmi au fugărit-o pe străzi, potrivit informațiilor Podul.ro, pe jurnalista Mădălina Roșca, soția jurnalistului german  Paul Arne Wagner, care a fost reținut abuziv, anul trecut, în timpul unui protest organizat în Piața Victoriei. Dide, Ceaușescu și restul protestatarilor au fost reținuți și duși la Secția 17 Poliție. Au fost bruscați în permanență, li s-a vorbit de o manieră incalificabilă, iar unii dintre ei au fost loviți în dube

(citiți mai multe aici: FOTO EXCLUSIV Protestatarii au MÂNJIT cu ketchup fațada Ministerului Justiției! Jandarmeria a INTERVENIT în forță și a făcut rețineri! EXCLUSIV)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.