FOTO Fostă slugă umilă a lui Daddy, Mihai Fifor își bate joc de Dragnea: îi dedică o POEZIE despre trufie, elefanți și înfrângere! ”Curajul” unui argat de cursă lungă


FOTO Fostă slugă umilă a lui Daddy, Mihai Fifor își bate joc de Dragnea: îi dedică o POEZIE despre trufie, elefanți și înfrângere! ”Curajul” unui argat de cursă lungă

După ce ibovnica îndurerată, juna Irina Tănase, i-a dedicat un sonet răvășitor pușcăriașului ei iubit și mai bătrân cu trei decenii, Liviu Dragnea, cu ocazia zilei sale de naștere, iată că și controversatul Mihai Fifor (notoriul aplaudac al tuturor șefilor PSD) îi dedică teleormăneanului, tot pe Facebook, un fragment dintr-un poem al lui Eugen Jebeanu, poem intitulat, sugestiv, ”Hanibal”.

Numai că, versatilul Fifor – care i-a păpat din mână lui Liviu Dragnea, cu slugărnicie caraghioasă, motiv pentru care a ajuns în funcții babane pe linie de partid și Guvern – face acum bășcălie de fostul lui șef ajuns pârnăiaș de drept comun, având în vedere că în poemul ales se vorbește despre trufie, elefanți și înfrângere – ne amintim cu toții că ”elefanții” lui Dragnea (și nu ai lui Hanibal) au reprezentat marea problemă a tenebroasei OUG 13.

Totuși, Fifor nu pare deloc să se fi vindecat de iubirea pentru fostul său stăpân, atât timp cât găsește de cuviință să-l compare pe un pârnăiaș PSD-ist de drept comun cu... Hanibal. În fine.

Iată versurile lui Eugen Jebeleanu pe care Mihai Fifor le-a postat pe contul său personal de Facebook, în ziua în care fostul său stăpân împlinește 57 de primăveri:

”Nimeni n-avea ceea ce el avea,

superba lui trufie
şi elefanţii
şi labele lor sfărâmând vertebrele
acestor Alpi albiţi de spaimă.

Călca, de-abia să se audă, peste stânci
şi s-auzea în lună, şi

nimeni nu mai văzuse trâmbiţele
de piatră ondulândă ale acestor fiare.

Şi n-au învins.”- Hanibal, Eugen Jebeleanu

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.