FOTO Maria Grapini mitraliază limba română, încercând să pară că înțelege engleza


FOTO Maria Grapini mitraliază limba română, încercând să pară că înțelege engleza

Europarlamentara PSD Maria Grapini nu s-a lăsat așteptată prea mult în 2020 pentru a începe seria de gafe cu care ne-a obișnuit.

Concret, pesedista, vrând să pară că este interesată de soarta Orientului Mijlociu și de abordarea NATO privind disputa dintre SUA și Iran, a simțit nevoia să semnaleze că se uită pe pagina de Facebook Calea Europeană la conferința de presă a Secretarului General al NATO, Jens Stoltenberg, comentând la transmisia video "multumesc Calea europeana".

Agramatismul Mariei Grapini a fost sancționat imediat de liberala Alina Ungurianu: "Puneți doamnā o virgula, o majusculā, un semn al exclamarii !! Sunt folositoare".

Ținând cont că transmisia video (puteți accesa video AICI) nu a fost tradusă în limba română, pe care oricum nu o stăpânește, este greu de înțeles ce a izbutit să priceapă Maria Grapini din engleza secretarului general al NATO.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.