FOTO inedită! Se implică Ștefan Mandachi în politică? Ce candidat la Cotroceni s-a tras cu el în poză


FOTO inedită! Se implică Ștefan Mandachi în politică? Ce candidat la Cotroceni s-a tras cu el în poză

Aflat în preumblare electorală în Suceava, prezidențiabilul Alianței USR-PLUS – l-am numit pe deputatul Dan Barna – s-a întâlnit cu tânărul și prosperul om de afaceri sucevean, Ștefan Mandachi, cel care a construit simbolic un metru de autostradă din banii săi.

Andrei Covaci – unul dintre cei mai implicați și activi voluntari și membri USR din campania #FaraPenali (și nu numai) – a postat, pe Facebook, o fotografie ce-l înfățișează împreună cu Ștefan Mandachi și Dan Barnă.

”Nu-l lăsați să scape fără să semneze adeziunea!”, îndeamnă mai muți internauți, în comentarii.

Vă amintim că Ștefan Mandachi a explicat, în repetate rânduri, că nu este interesat să intre în politică, dar că susține schimbarea din temelii a actualei clase politice.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.