FOTO Mircea Badea, certat cu limba română. Agramatismul trompetei lui "Felix" Dan Voiculescu

Realizatorul "nejurnalist" al emisiunii "În Gura Presei", trompeta propagandistică a lui "Felix" Dan Voiculescu, și anume Mircea Badea dovedește că este certat cu limba română. 

Mircea Badea a publicat sâmbătă pe Facebook o captură de ecran cu un material distribuit de eurodeputatul Rareș Bogdan în care a fost lansată o dezbatere privitoare la necesitatea desființării Poliției Române în forma în care se află acum după ce instituția a dovedit că este totalmente incompetentă luând în considerare felul în care a acționat în cazul ororii de la Caracal și, mai mult, a arătat pe față că are conexiuni directe cu lumea interlopă. Ca reacție, Mircea Badea a scris că dorește și "desfințarea" SRI nu doar a Poliției Române, forma corectă fiind "desființarea".


"Suuupeeer ideeeee. Doar daca vine la pachet cu desfintarea SRI", a scris Mircea Badea pe Facebook.

De subliniat este faptul că mama lui Mircea Badea este chiar profesoară de limbă română și a publicat o serie de cărți care îi ajută pe elevi și liceeni să treacă cu succes de Evaluarea Națională, respectiv de Bacalaureat, doar că de "nejurnalistul" lui Felix se pare că informațiile din respectivele manuale auxiliare nu s-au prins.