FOTO Mircea Badea, certat cu limba română. Agramatismul trompetei lui "Felix" Dan Voiculescu


FOTO Mircea Badea, certat cu limba română. Agramatismul trompetei lui "Felix" Dan Voiculescu

Realizatorul "nejurnalist" al emisiunii "În Gura Presei", trompeta propagandistică a lui "Felix" Dan Voiculescu, și anume Mircea Badea dovedește că este certat cu limba română. 

Mircea Badea a publicat sâmbătă pe Facebook o captură de ecran cu un material distribuit de eurodeputatul Rareș Bogdan în care a fost lansată o dezbatere privitoare la necesitatea desființării Poliției Române în forma în care se află acum după ce instituția a dovedit că este totalmente incompetentă luând în considerare felul în care a acționat în cazul ororii de la Caracal și, mai mult, a arătat pe față că are conexiuni directe cu lumea interlopă. Ca reacție, Mircea Badea a scris că dorește și "desfințarea" SRI nu doar a Poliției Române, forma corectă fiind "desființarea".

"Suuupeeer ideeeee. Doar daca vine la pachet cu desfintarea SRI", a scris Mircea Badea pe Facebook.

De subliniat este faptul că mama lui Mircea Badea este chiar profesoară de limbă română și a publicat o serie de cărți care îi ajută pe elevi și liceeni să treacă cu succes de Evaluarea Națională, respectiv de Bacalaureat, doar că de "nejurnalistul" lui Felix se pare că informațiile din respectivele manuale auxiliare nu s-au prins. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.