VIDEO. Nora lui Bădălău, senatorul PSD din Bolintin care face pipi pe diasporă, povestește public despre INFERNUL trăit în familia acestuia. „Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută!”


VIDEO. Nora lui Bădălău, senatorul PSD din Bolintin care face pipi pe diasporă, povestește public despre INFERNUL trăit în familia acestuia. „Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută!”

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni...... Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște, restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”. Și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

Cântăreața Claudia Păstrășcanu, fostă componentă a grupului Exotic, este nora senatorului PSD de Giurgiu Niculae Bădălău, actualul ministru al Economiei și unul dintre cei mai controversați baroni locali mai ales datorită averii sale uriașe a cărei proveniență rămâne neclară având în vedere că politicianul care dorea să facă pipi pe diasporă, împreună cu mai mulți lăutari, a deținut funcții publice cu salarii din care nu ar fi putut să-și construiască imperiul estimat la peste 50 milioane de euro.

Artista a mai avut și în luna mai o postare similară, moment urmat de o nouă încercare de a-și salva căsnicia. „Am avut o noapte plină de gânduri. M-am gândit serios să încep a scrie depre ceea ce unele femei trăiesc, despre ceea ce unii bărbați demonstrează, câte astfel de situații există și de ce ajung multe femei în situații de umilință, jigniri, jigniri, bătăi, să renunțela job, să accepte lucruri pe care nu și le doresc”, scria Claudia în urmă cu câteva luni. A plecat apoi cu soțul Gabi și cei doi copii într-o vacanță și părea că situația familială s-a ameliorat după cantitatea mare de imagini urcată în rețelele de socializare.

Claudia Pătrăşcanu şi Gadi Bădălău s-au căsătorit în 2016, după ce s-au logodit în 2014, după cinci luni de relaţie. Cei doi au împreună doi băieţi, pe Gabriel, 5 ani, şi Nicolas, 3 ani.

Deși nu e vreun sex symbol masculin, odrasla baronului de Giurgiu a avut, de lungul timpului, lipici la femeile din show-bizz, probabil mai ales datorită situației materiale excepționale a tatălui politician. Printre iubitele lui Găbiță de la Bolintin s-au numărat Andreea Mantea și Ramona Gabor, pe care le-a înjurat și jignit atât în timpul relației, cât și după, după cum arată un articol publicat de click.ro.

Potrivit ultimei declarații de avere, baronul PSD din Bolintin deține, în coproprietate cu soția sa, o casă de locuit, un teren agricol și unul intravilan – toate trei fiind situate în localitatea Ogrezeni -, precum și o casă de vacanță și două terenuri în Bolintin Vale și un teren intravilan în București.

De asemenea, Bădălău este proprietarul unei motociclete Yamaha, fabricată în 2006, și a mai multor bijuterii și tablouri în valoare totală 37.000 de euro.

În conturi, acesta are 34.600 de euro, 6.000 de dolari și 93.000 de lei. Totodată, Niculae Bădălău a împrumutat o persoană juridică cu 204.700 de lei.

Anterior completării documentului, acesta i-a donat soției sale 25.000 de lei.

În anul 2017, ca senator, Bădălău a încasat un salariu anual de 146.242 de lei.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.