FOTO Pușcăriașul pesedisto-putinist Adrian Severin CĂLĂREȘTE cămile în Iordania. Vacanța de LUX a fostului ideolog al PSD

Fostul pușcăriaș putinist Adrian Severin (odinioară ideolog de marcă al PSD) este fericitul protagonist al unei vacanțe de lux în Iordania, unde, printre alte obiective turistice interzise majorității covârșitoare a votanților PSD, a vizitat și Petra, vestitul oraș antic.

Potrivit fotografiilor postate pe Facebook, Adrian Severin a călărit o cămilă prin deșert, s-a holbat la niște inscripții dintr-o grotă, s-a preumblat printre mormintele săpate în piatră ale vechilor regi și s-a lăfăit pe nisipul firbinte. Totul îmbrăcat ca un soi de Indiana Jones scăpat de la recluziune. Suntem surprinși, totuși, că Severin nu s-a dus la Moscova sau în Coreea de Nord, unde și-ar fi putut pune în practică fanteziile politice.

Șpăgarul Severin

Vă amintim că Adrian Severin a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită în Parlamentul European, unde PSD-istul a acceptat bani pentru susținerea unor amendamente false (există probe video mai mult decât concludente), alături de europarlamentarul austriac Ernst Strasser, și de un altul, sloven.

Severin avea să fie eliberat după doar un an și două luni de închisoare, odată cu austriacul, numai că acesta din urmă și-a recunoscut fapta și nu a avut niciodată obrăznicia de a susține că ar fi fost victima vreunui ”stat paralel” (sau cine știe ce alte conspirații internaționale), așa cum se tot isterizează Adrian Severin. De notat că instanța supremă i-a respins fostului europarlamentar contestația în anulare.

Recent, fostul pușcăriaș Adrian Severin și-a arătat totala hidoșenie, pe Facebook, insistând, nici mai mult, nici mai puțin, că ”România rămâne doar cu opțiunea rusească”, în condițiile în care, debitează propagandistul putinist, SUA și UE ar fi transformat țara noastră într-o… ”colonie”.

De reținut că Severin nu este numai un fost pușcăriaș care susține cu agresivitate ofensiva PSD-ALDE îndreptată împotriva Justiției – fostul europarlamentar este, totodată, și un virulent critic al Uniunii Europene și al SUA, rostogolind în mod uzual (alături de Adrian Năstase, Răzvan Theodorescu ș.a.m.d.) narațiuni predilecte ale Kremlinului.