FOTO. RIDICOL! Tudorel Toader se laudă cu noile realizări: a reparat o barcă-n port la Agigea


FOTO. RIDICOL! Tudorel Toader se laudă cu noile realizări: a reparat o barcă-n port la Agigea

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, acum rector al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, postează în ritm alert pe Facebook.

Vineri dimineața, el s-a lăudat cu faptul că universitatea pe care o conduce a reparat o ambarcațiune pe care o deține și se află în portul Agigea. O altă ambarcațiune, aflată pe un lac de acumulare, ar fi în curs de reparare.

`Dintre proprietățile Universității "Al. I. Cuza" din Iași: Ambarcațiunea din stațiunea Agigea...restaurată,

Ambarcațiunea din stațiunea Potoci...în așteptarea restaurării!`, a scris cel care, acum doar câteva luni, decapita conducerea DNA și cerea destituirea șefului Parchetului General.

Tudorel Toader este tot mai contestat și la universitate, unde studenții și unii profesori i-au cerut demisia din funcția de rector.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.