FOTO. Școala politică de vară a pesedistelor bine hrănite și gătite în draperii. E așteptată și premiera cu broșă Coco Chanel

Pagina de facebook a Grațielei Drăghici, șefa PSD a Agenției Naționale pentru Egalitate de Șanse, zisă și „motostivuitoarea” după o declarație stupidă, dezvăluie o lume feminină veselă, dolofană și preocupată să-și acopere excesele culinare depuse pe brațe, burți și șolduri cu textile luate parcă, pe sub mână, de la „Garofița”, întreprinderea de stat la care a lucrat înainte de 89 celebra europarlamentară Maria Grapini.

Astăzi, în jurul prânzului, este așteptat să se alăture echipei care se școlește la malul mării un alt etalon vestimentar psd - șefa Viorica Dăncilă, care, joi seară, a vizitat comuna Bogați, din Argeș, cu elicopterul și broșă Coco Chanel.

În afară că se toacă niște bani, se fac poze, se etalează țopenii și se mai trag niște sfori pe linie de partid, nu e prea clar ce se discută pe la aceste adunări numite pompos „școli” în condițiile în care pesediștii par să fi preferat, de-a lungul timpului, învățământul la mare distanță de instituțiile cu pricina.

Anul trecut, la Mamaia, pesedistele participante la școala de vară au fost așteptate de mai mulți protestatari care le-au huiduit și strigat „analfabetele! analfabetele!”. Vezi reportajul Recorder de mai jos.