FOTO și VIDEO. Protest cu „sânge” împotriva lui Toader la Iași. Tudorel, bântuit de sinistroșeniile pe care le-a comis ca ministru al Justiției


FOTO și VIDEO. Protest cu „sânge” împotriva lui Toader la Iași. Tudorel, bântuit de sinistroșeniile pe care le-a comis ca ministru al Justiției

ONG-ul protestatarului Cristian Dide, Evoluție în Instituție, a postat pe Facebook un mesaj în care prezintă un protest cu „sânge” pe scările Facultății de Drept din Iași împotriva fostului ministru al Justiției, Tudorel Toader, actual rector al Universității din Iași.

Pe treptele Facultății de Drept din Iași s-au adunat mai multe persoane care au cerut demisia lui Tudorel Toader din funcția de rector al Universității din Iași. Totodată, protestatarii s-au revoltat, din nou, față de sinistroșeniile pe care Tudorel Toader le-a comis pe vremea când era ministru al Justiției. 


„Protest cu “sânge” pe scările vestitei Facultăți de Drept din Iași.

Si tu esti victima lui Tudorel?

Chiar daca nu mai este ministru al justiției, acest personaj sinistru este creatorul multor elemente cu efecte dezastruoase pentru societatea romanească și pentru justiție. 

Acest om, deghizat în apărătorul statului de drept, fost judecător CCR și actual rector al Facultății de Drept din Iași, a făcut posibil eliberarea multor criminali și violatori din penitenciare, fără existența unui studiu de impact și a unui proces de integrare a lor în societate.

Tot el este creatorul vestitei Secții Speciale, acest instrument prin care magistrații incomozi puterii actuale erau chemați pentru a fi intimidați și hărțuiți.

Cu ajutorul lui Tudorel, Dragnea a scăpat de Kovesi de la DNA.

Cu ajutorul expertizei lui ca fost judecător CCR, actuala putere a putut măcelării și viola codurile penale.

A ignorat și a dus planul PSD-ului mai departe, cu toate avertizările Comisiei de la Veneția, Europei și societății civile.

Aveți încredere că un astfel de om poate fi profesorul copiilor dumneavoastră sau poate fi un inițiator în ale dreptății?

Noi nu avem încredere și considerăm că a sosit momentul să dispară definitiv din viața publică.

Mulțumim colegilor din ONG-ul nostru, Evoluție În Instituție, care au transmis mesajul a milioane de oameni!”, a scris Evoluție în Instituție pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.