FOTO Vasilica, complexată de "ironia" președintelui Iohannis: Și-a schimbat numele paginii de Facebook

UPDATE

Viorica a devenit complexată de faptul că președintele Klaus Iohannis se raportează la ea în discursuri spunând și celălalt prenume și anume Vasilica. Pentru a arăta că nu îi este rușine cu prenumele Vasilica, aceasta și-a schimbat numele paginii de Facebook. Înainte era Viorica Dăncilă, iar acum este Viorica Vasilica Dăncilă. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Viorica i-a cerut președintelui Klaus Iohannis să-și ceară scuze pentru că i-a spus și Vasilica în discursuri, în condițiile în care numele ei complet este Viorica Vasilica Dăncilă.

"Vă mai spun ceva care m-a deranjat foarte mult. Am văzut cu câtă ironie domnul Iohannis mi-a spus Vasilica. Mie nu mi-e rușine că port un nume românesc, îl port cu mândrie. Astăzi nu-i place numele Vasilica, mâine nu-i place numele Ion sau Ionică. Ar trebui să-și ceară scuze", a declarat Viorica Dăncilă, duminică, la Antena 3.

Este o nouă dovadă de micime intelectuală și impertinență a candidatei PSD la prezidențiale. Vasilica nu este deloc deranjată de faptul că, în același registru, pesediștii îi spun ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, pe celălalt prenume și anume Vasile

În același registru se încadrează și lamentarea Vasilicăi că e criticată pentru că e femeie. Atunci când lacheii pesediști Liviu "Genunche" Pop și Orlando de la "Discotecă" Teodorovici jignesc femeile, Vasilica Dăncilă nu are nimic de obiectat.

Mai mult, trebuie precizat că Dăncilă a participat duminică seară la Antena 3, locul unde lui Klaus Iohannis i se spune, din 2014 încoace, cu ironie celălalt nume, așa cum acuză și Vasilica în cazul ei, și anume Werner.